Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Business / Marketing and Advertising

Radio via het internet luisteren.

Muziek luisteren het is een hobby die iedereen zowat wel heeft. Muziek kan je rustig maken, energie geven, blij of verdrietig maken. Het past zowat bij elke situatie, maar als je echt een hele grote fan bent van muziek en je wilt jouw smaak graag met zo veel mogelijk mensen delen, hoe doe je dat dan? Begin je eigen radio station met jouw favoriete muziek en meld hem aan op verschillende online platformen. Op deze manier kan je duizenden luisteraars bereiken. Het belangrijkste is dat je er vol voor gaat.

Radioguide
Een gratis en makkelijk manier om je radiostation met jouw favoriete muziek populairder te krijgen, is door hem aan te melden bij radioguide. Radio guide is een online platform waar duizenden radio stations worden aangeboden. Laat de marketing voor je doen. Radio guide trekt duizenden bezoekers. Het enige wat jij hoeft te doen is je station aan te melden en waar nodig te promoten. Met promoties wordt er reclame voor je station gemaakt en trek je waarschijnlijk meer bezoekers. Bij internet radio zijn alle genres van muziek te vinden. Jouw specifieke genre van je station dus ook. Een ideale manier om mee te beginnen.

Spotify
Spotify is het groots platform kwa aanbod van muziek. Spotify heeft miljoenen luisteraars per dag. Het is de ideale manier om jou station bekender te maken. Probeer dan ook je muzieksmaak bekender te maken onder spotify. Probeer je radio station daar aan te melden. Lukt dit niet? Maak dan gewoon simpelweg een playlist met jouw favoriete muziek aan.  Deel deze playlist met zoveel mogelijk mensen. Deel ze met je vrienden, vraag of je vrienden deze weer met hun vrienden willen delen en bouw zo langzaam een netwerk op. Laat ze weten dat je ook je eigen radiostation hebt, zodat ze daar ook naar gaan luisteren. Het belangrijkste is om door te zetten en hard te werken.

http://radioguide.fm