Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Auto's en Motoren

Veilig leren rijden bij rijschool in Wierden

Bij onze goede rijschool in Wierden is iedereen welkom. Het maakt bij ons niet uit of je nog nooit achter het stuur hebt gezeten of juist al een aantal lessen hebt gehad. Wij zijn de ideale rijschool voor als je snel je rijbewijs wilt halen en daarnaast niet teveel wilt betalen. Van ons mag je een degelijke opleiding verwachten. Iedere les zal je dezelfde instructeur naast je hebben. Dit zorgt ervoor dat je een goede persoonlijke begeleiding zal krijgen. En dat allemaal voor scherpe tarieven. Het fijne van deze persoonlijke begeleiding is dat je ontwikkelingen goed worden bijgehouden. Daardoor weet de instructeur goed waar hij op moet letten tijdens de lessen waardoor je uiteindelijk een stuk sneller vooruitgang zal boeken. Bij onze rijschool in Wierden benut je de lessen dus optimaal waardoor je ook minder lessen nodig zult hebben, wat weer resulteert in minder geld uit hoeven te geven.

Een proefles

Hoe moet je ooit een pakket kiezen wanneer je nog nooit heb autogereden? Dat is best lastig om in te schatten en dat weten wij als rijschool in Wierden ook. Om die reden bieden we een gratis proefles aan. Tijdens deze proefles kunnen we kijken hoe snel jij bepaalde vaardigheden oppakt. Op basis daarvan kunnen we een advies geven over hoeveel lessen je waarschijnlijk nodig zult hebben. Daarnaast kan je tijdens deze proefles ook kijken of het klikt tussen jou en de instructeur. We vinden het bij onze rijschool in Wierden immers belangrijk dat er een goede verstandsverhouding is.

Contact opnemen

Wil je vandaag nog beginnen bij onze rijschool in Wierden? Maak in dat geval vandaag nog een afspraak. Dit kan je doen door contact op te nemen via het contactformulier op de site. Maar ook als je vragen hebt over onze rijschool in Wierden mag je gerust contact opnemen.