Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Online kunstenaarswinkel

De Hazelaar is een kunstenaarswinkel in Soest met een groot aanbod aan diverse materialen en gereedschappen die u gebruikt tijdens het maken van een kunstwerk. Of het nu keramiek bewerken, boetseren of afvormen is, zij hebben de spullen voor u! Alles is geheel eenvoudig online te bestellen of te halen bij hun groothandel.

Vind de geschikte materialen bij deze kunstenaarswinkel

Wilt u starten met een nieuw project en heeft u daarvoor nog materialen nodig? Dan zit u bij De Hazelaar gegarandeerd goed. Deze kunstenaarswinkel is namelijk voorzien van een breed assortiment met diverse materialen en benodigdheden voor het restaureren en het creëren van nieuwe kunstwerken. Regelmatig geeft deze winkel, naast het verkopen van producten, ook workshops waarin u verschillende specifieke technieken kunt leren. Dit soort workshops worden dan ook gegeven door docenten met veel vakkennis. Zo kunt u onder andere leren hoe u hardsteen kunt bewerken en welke technieken daarbij komen kijken. Voor het bewerken van hardsteen zijn er namelijk andere materialen nodig dan op het moment dat u hout gebruikt. De medewerkers van deze groothandel helpen u graag bij het vinden van de juiste producten. Ga dan ook zeker eens langs bij hun groothandel in Soest. Daar staat een team vol enthousiaste mensen voor u klaar. Daarnaast is het ook mogelijk om online uw gewenste benodigdheden te bestellen. Deze worden voor u verpakt en verzonden naar het gewenste adres. De verzendkosten en de verzendmethode is afhankelijk van de producten die u besteld. Meer informatie hierover leest u op hun website.

Bestel uw producten voor een nieuw project

Heeft u al een idee voor een nieuw hardsteen project en heeft u daar alleen nog maar de materialen voor nodig? Plaats dan zeker een bestelling bij deze kunstenaarswinkel. De medewerkers van De Hazelaar gaan graag voor u aan de slag. Komt u liever langs om zelf uw producten te halen? Dan bent u van harte welkom in hun groothandel in Soest. Kijk voor meer informatie, zoals hun openingstijden of welke materialen er geschikt zijn op hun website.