Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dit bedrijf maakt een medewerkerstevredenheidsonderzoek voor in iedere sector

Maak kennis met onderzoeksbureau Solkie uit Leusden, die voor bedrijven in diverse sectoren een medewerkerstevredenheidsonderzoek maakt. Hun motto is dat bedrijven en hun werknemers groeien door vragen te stellen. Kom erachter wat jouw medewerkers precies denken van jouw bedrijf door het verspreiden van een werknemerstevredenheidsonderzoek.

Een medewerkerstevredenheidsonderzoek speciaal voor jouw bedrijf

Op het moment dat er onvrede is op de werkvloer van jouw bedrijf, creëert dit een negatieve werksfeer. Gemotiveerde medewerkers worden minder gemotiveerd, de kwantiteit van het werk gaat achteruit en daarbij gepaard ook vaak de kwaliteit. Om dit te verhelpen maakt Solkie een medewerkerstevredenheidsonderzoek voor jouw bedrijf. Door in gesprek te gaan met een van de experts dit onderzoeksbureau, gaan zij voor jou aan de slag om een werknemerstevredenheidsonderzoek te maken die alle vragen bevat die jij graag wilt stellen aan jouw medewerkers. Om ervoor te zorgen dat de medewerkers deze vragenlijst niet met tegenzin gaan invullen, maakt het onderzoeksbureau gebruik van gamificatie. Dit zie je terug in het onderzoek door de personage Stickman en korte filmpjes. Zij raden aan om iedere maand een onderzoek te verspreiden, zodat je optimaal analyseert hoe eventuele wijzigingen beoordeeld worden. In elk nieuw onderzoek gaat Stickman op reis naar een nieuwe bestemming. Jouw medewerkers kunnen de locatie achterhalen door de enquête in te vullen. Op deze manier blijf je jouw werknemers stimuleren om de enquête in te vullen. Aan het einde is het natuurlijk het doel dat je samen met je werknemers eventuele knelpunten achterhaalt en gaat oplossen. De experts van het onderzoeksbureau helpen je graag door actueel en objectieve informatie te geven hoe je dit kunt aanpakken.

Bespreek de resultaten met je personeel

Natuurlijk is het van belang dat jouw personeel het medewerkerstevredenheidsonderzoek invullen. Echter is het nog meer van belang dat je samen met hen de resultaten van het werknemerstevredenheidsonderzoek bespreekt. Door dit te doen versterk je de band tussen jou, als directie of HR, en het personeel. Tevens geeft dit een gevoel van vertrouwen en de vrijheid om input te leveren.