Zelf ontwikkelings onderwijs
Particuliere dienstverlening

Crematie Den Haag wordt tot in de puntjes verzorgd

Bij Crematie Den Haag zal alles goed geregeld worden. Een crematie kost namelijk al veel onnodig geld en zijn het vaak kosten achteraf die opeens hoger lijken dan verwacht. Om alsnog een goede, eervolle crematie voor de overledene te hebben, bieden wij pakketten aan om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Hierdoor weet u zeker dat u niets vergeet en is de voorbereidingen tot in de puntjes verzorgt. Crematie Den Haag zorgt dus niet alleen voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden.

Crematie Den Haag kunt u helemaal naar smaak en wensen inrichten

Door onze basispakketten is alles van A tot Z geregeld. Ook wanneer u als naaste beschikt over een wilsbeschikking, zorgen wij ervoor dat alles geregeld is. In een wilsbeschikking staat aangegeven wat voor wensen de overledene had omtrent de begrafenis. Ook wanneer deze is niet opgesteld, kunnen wij iets voor u betekenen. Wij hebben namelijk een checklist opgesteld waarin alles staat wat u niet moet vergeten voor de uitvaart. Dit zijn zaken die buiten uw pakket vallen; zoals muziekkeuze en of er een gelegenheid is om te condoleren.

Bij Crematie Den Haag zullen we goed naar uw wensen luisteren om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Door het kiezen van het beste pakket proberen wij uw voorkeuren hierop aan te passen om het voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.

Wij nemen graag contact met u op om uw wensen van de wilsbeschikking of andere opmerkingen aan te horen. We proberen altijd een volledige en mooie uitvaart voor u te organiseren en hebben hier dan ook al veel ervaring mee. Bij Crematie Den Haag zal de zorg voor een mooie uitvaart uit uw handen gehaald worden waardoor u zich vooral kunt focussen op het rouwen. Iedereen verdient een mooie en verzorgde uitvaart en wij leveren deze graag aan u.