Zelf ontwikkelings onderwijs
Onderwijs

De Bijlesmeester helpt jouw kind met leren

Op school gebeurd het vaak dat kinderen weinig aandacht krijgen. De juffen en meesters hebben natuurlijk een best grote klas, het is helaas niet te doen om elk kind individuele aandacht te geven die zij nodig hebben. Dit leidt ertoe dat kinderen niet altijd goed kunnen meekomen met de rest van de klas of juist de extra uitdaging niet krijgen en zich daardoor vervelen. De Bijlesmeester kan je hierbij helpen! Wij verzorgen namelijk bijlessen voor alle vakken op de basis- en middelbare school. Van extra hulp bij rekenen tot huiswerkbegeleiding voor alle vakken in 5 Havo, wij hebben altijd een geschikte docent. De lessen zijn aan huis en kunt u zelf inplannen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vol dan gerust vrijblijvend het kennismakingsformulier op onze website in en wij bespreken dan graag telefonisch (en vrijblijvend) de mogelijkheden met u door.  

Naast de lessen aan huis, bieden wij voor de basisschool ook oefenmateriaal aan in de vorm van oefenboeken, flitskaartjes en een online leeromgeving! Hiermee kan jouw kind extra oefenen met onderwerpen die hij/zij moeilijk vindt of juist extra uitdaging vinden in vakken die niet op school worden gegeven zoals programmeren. Met deze oefeningen kan zowel zelfstandig geoefend worden als samen met broertjes/zusjes, ouders of de bijlesdocent. Een overzicht van al het oefenmateriaal kan je vinden op onze website!

Woon je niet in Nederland maar in België? Goed nieuws! Wij verzorgen ook bijles en huiswerkbegeleiding in België. Vul vandaag nog vrijblijvend het kennismakingsformulier in en wij bellen u terug voor een gratis kennismakingsgesprek. Het is mogelijk om binnen en week al de eerste bijles te plannen!

https://debijlesmeester.nl