Zelf ontwikkelings onderwijs
Bedrijven

De herfstvakantie staat voor de deur

Met de herfstvakantie voor de deur staat er weer een bak met vrije tijd die weer gevuld mag worden. Voor een aantal mensen is het zo dat een lekkere week vakantie hebben. De andere groep mensen mag lekker door werken tijdens deze periode. Zij kunnen dan nog lekker wat geld verdienen. Dit geldt kunnen zij dan weer later zelf gebruiken om te sparen of leuke dingen van te kopen of te doen. Het is maar hoe je ernaar kijkt. Bovendien zijn sommige mensen er wat makkelijker in dan anderen. Die zeggen bijvoorbeeld als een week vrij heb dan kan het zijn dat ik me ga vervelen’, dan ga ik liever werken’. Maar is ook aan de andere kant een groep mensen de uitkijkt naar de herfstvakantie en dus echt wilt genieten. Daarnaast zijn er ook mensen die in de herfstvakantie in huis even lekker wat dingen gaan aanpakken. Zo zie je bijvoorbeeld dat mensen de tuin gaan klaar maken voor de winter of dat ze de zolder gaan opruimen. Er kan natuurlijk ook het een en andere verbouwd worden.

Tijd voor iets nieuws

De herfstvakantie kan ook beteken dat het tijd is voor iets nieuws. Een nieuwe bezigheid bijvoorbeeld. Dit kan echt heel verschillend zijn. Van sport tot dingen in huis tot dingen online, je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel ergens een bezigheid van te maken. Zou je bijvoorbeeld alle foto’s willen gaan digitaliseren voor in het online fotoboek van de familie.

Je kunt er ook voor kiezen een je voornemens van afgelopen januari nieuw leven in te blazen. Denk bijvoorbeeld eens aan dat abonnement wat je hebt bij de sportschool. Zo kun je ervoor kiezen om je conditie lekker op peil te houden. Dit kun je dan natuurlijk ook combineren met het eventueel verbeteren van je beenspieren. Het is wel aan te raden om dan ook meteen te kiezen voor een aantal andere spiergroepen die je dan ook meeneemt. Sporten is gezond!

Schilderen

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets compleet anders te gaan doen. Dit is bijvoorbeeld schilderen. Pak een kwast, verf, een schildersezel en een doek en begin. Wie weet schuilt er achter die schildersezel wel een enorm talent en kun je geld verdienen met je doeken. Het is natuurlijk ook gewoon een leuke hobby en rustgevend om te doen.

https://www.schildersezel-enzo.com/