Zelf ontwikkelings onderwijs
Woning en Tuin

De populariteit van de inbouw gashaard

Tegenwoordig wordt de inbouw gashaard steeds populairder in Nederlandse woningen. Het is nog niet zo lang geleden dat de traditionele openhaard in vele huiskamers te zien was, maar de populariteit van de moderne gashaard is in de loop der jaren snel gegroeid. Twee van de redenen hiervoor zijn de fraaie en strakke uitstraling die de moderne inbouw gashaard creëert en de relatief kleine ruimte die deze in beslag neemt. Echter past een inbouw gashaard niet enkel in een modern interieur; ook in klassieke inrichtingen past deze perfect, vooral omdat de uitstraling van een klassieke open haard gecombineerd kan worden met de look van de inbouw gashaard. Met andere woorden: wat voor interieur u ook heeft, dit type gashaard is altijd een goede keuze.

In deze showroom en dit online assortiment vindt u diverse soorten haarden

In iedere woning creëert de inbouw gashaard een warme sfeer. U geniet hiermee ’s avonds van de heerlijke warmte van het vuur én een zeer fraaie toevoeging aan uw woning. Ambianza in Meerkerk beschikt over een ruim assortiment aan prachtige unieke gashaarden. Hier ontvangt u ook deskundig advies, zodat u zeker de perfecte keuze maakt. De medewerkers van deze aanbieder staan voor u klaar om alle gedetailleerde informatie over de gashaarden te geven, zodat u gegarandeerd een bewuste aankoop doet. Dit bedrijf verkoopt bovendien gashaarden van verschillende topmerken, waaronder:

  • DRU
  • Element4
  • Faber

De gashaarden van de diverse merken die in hun assortiment zijn opgenomen, zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens, kleuren en prijsklassen. Bent u nieuwsgierig naar het assortiment? Dan kunt u ook eenvoudig alle modellen bekijken op de website van Ambianza.

Of kiest u voor de MCZ pelletkachel?

Naast een inbouw gashaard kunt u ook kiezen voor de MCZ pelletkachel, met een luxueuze uitstraling en een zeer hoge kwaliteit. In iedere ruimte – of het nu in een woning, bedrijfspand of restaurant is – komt MCZ pelletkachel volledig tot zijn recht. De kachel is bovendien te combineren met verschillende stijlen door zijn strakke en minimalistische uitstraling. Benieuwd naar de mogelijkheden van de MCZ pelletkachel en de toegevoegde waarde die deze kachel voor u heeft? Bekijk dan het assortiment online of bezoek de showroom van Ambianza.