Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

NuCall; jouw zakelijke telefooncentrale

NuCall biedt jouw bedrijf een goede klantenservice. Als bedrijf weet je maar al te goed dat de klanten het belangrijkste zijn en dat de service die je aan hen biedt van toegevoegde waarde kan zijn aan je bedrijf en je meer omzet kunt opleveren. Wanneer klanten tevreden zijn over jouw bedrijf zullen ze sneller weer met je in zee gaan dan wanneer je onbereikbaar bent of onvriendelijk personeel aan de telefoon krijgt. Ook is het voor klanten erg belangrijk dat zij echt geholpen worden met het probleem waar zij voor bellen. Als bedrijf heb je niet altijd tijd om alle klanten die bellen goed te woord te staan, maar daar komt NuCall voor je in actie. Deze zakelijke telefooncentrale neemt de klantenservice van je over en staat de klanten zo goed mogelijk te woord.

NuCall dient als klantenservice

NuCall is een extern bureau die de klantenservice van bedrijven overneemt. Per bedrijf worden er telefonistes aan het werk gezet die zich helemaal in het bedrijf verdiepen om de klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Aan het begin van de samenwerking zullen door het bedrijf aan NuCall de belangrijkste elementen worden uitgelegd. Zo kunnen de telefonistes handelen volgens de regels van het bedrijf. Als er een probleem is bij een klant zal NuCall ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk weer wordt verholpen om de klanten tevreden te stellen. Met NuCall verrijk je het bedrijf en ook je imago wordt hierdoor flink opgeschroefd. Doordat de klanten altijd goed te woord zullen worden gestaan, zal jouw bedrijf in een goed daglicht komen te staan.

Keuzemenu

NuCall zal voor het bedrijf een keuzemenu instellen, waardoor de klant altijd direct met de juiste persoon aan de telefoon komt om een eventueel probleem op te lossen of een vraag te kunnen beantwoorden. De gesprekken zijn van hoge kwaliteit, waardoor de klantenservice altijd goed verstaanbaar is. Als bedrijf kun je de telefooncentrale ook beheren via de daarvoor bestemde apps. Door gebruik te maken van NuCall zal je niet alleen een goede service kunnen verlenen aan je klanten, maar wordt er ook flink bespaard op de kosten.