facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Hobby en vrije tijd - 24 jun, 2020
by - no comments
Wat heeft elk sterrenbeeld in petto deze maand?

Sterrenbeeld Ram

Beste Ram, kijk uit voor je gevatte opmerkingen en sarcastische humor wanneer je geïrriteerd bent. Je kunt iemand die je heel dierbaar is hierdoor wegduwen, of ervoor zorgen dat een nieuw persoon emotioneel afstandelijk blijft.

Denk voor je iets zegt. Mediteer elke dag zodat je je bewust wordt van de gedachten in je hoofd voor ze je mond uitschieten!

Zorg er ook voor dat je regelmatige positieve affirmaties zegt over jezelf, zodat je lekkerder in je eigen vel voelt.

Gefeliciteerd beste Stier! Wees deze maand extra lief voor jezelf. Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven, is je bewust worden van hoe voeding je gezondheid, energieniveaus en emoties beïnvloedt.

Probeer ook inzicht te krijgen in hoe je gedachten je dag beïnvloeden. Als je je van binnen op je best voelt, zegent je aura iedereen.

Relaties zullen verbeteren als je zegt wat je werkelijk denkt en niet alleen maar wat je denkt dat anderen willen horen.

Sterrenbeeld Tweelingen

Beste Tweelingen, deze maand is Venus, de planeet van relaties en eigenwaarde retrograde in je teken.

Het is tijd om oude romantische pijn te vergeven en los te laten, zodat je meer liefde in de toekomst kunt ontvangen. Je zult ook je huidige relatie verbeteren als je die al hebt. Zeg af en toe positieve affirmaties over je uiterlijk om je eigenwaarde te versterken.

Laat jezelf niet meeslepen door diëten, kapsels of koopwoede – verander juist hoe je je vanbinnen voelt!

Sterrenbeeld Kreeft

Beste Kreeft, net als de Tweelingen, moet ook jij oude relatiepijnen loslaten.

Reflecteer op hoe je negatieve familie- of jeugdpatronen herhaalt in je romantische banden. Schrijf alles van je af en verbrand daarna de pagina’s, nadat je jezelf en alle andere betrokkenen hebt vergeven voor hun deelname aan het scheppen en versterken van dat patroon.

Verandering kan eng zijn voor Kreeften, maar deze patronen maken je ongelukkig, zelfs als ze inmiddels comfortabel aanvoelen!

Sterrenbeeld Leeuw

Beste Leeuw, komen je vriendschappen wel overeen met je overtuigingen? Het is belangrijk om jaknikkers los te laten en een verbinding aan te gaan met mensen die je uitdagingen om dieper in je spirituele beoefening te gaan.

De sleutel is om je ego te laten sterven en je ziel krachtiger te laten worden.

Boeken lezen zonder ze in praktijk te lezen heeft geen nut, net als yoga beoefenen in een studio zonder de concepten in je ‘echte leven’ toe te passen.

Zoek vrienden die je verantwoordelijk maken. Dan zal je ziel pas echt stralen!

Sterrenbeeld Maagd

Beste Maagd, als je moeilijkheden of verwarring ervaart op je werk, neem dan geen impulsieve beslissingen deze maand.

Het is beter om te mediteren, gegrond te raken en eens goed te onderzoeken wat er echt gaande is. Misschien werkt je ziel wel oude kwesties met je ouders uit via een van je meerderen. Schrijf het van je af om meer inzicht in deze kwestie te krijgen.

Als je eenmaal het onbewuste patroon hebt ontdekt, vergeef jezelf dan en laat het los. Dan pas zul je weten of je echt iets aan de situatie moet doen of niet.

Sterrenbeeld Weegschaal

Beste Weegschaal, blijf elke dag mediteren, want je onderbewuste probeert je nuttige informatie te geven.

Je zult inzichten krijgen in waarom je je altijd buiten voelt gesloten in groepen, of waarom je jezelf niet verbonden voelt met je spirituele gidsen.

De komende twee maanden zullen je eigenwaarde versterken en je zult beter je bijdragen aan anderen waarderen.

Beste Schorpioen, je hebt al je hele leven moeite met vertrouwen, en het is een belangrijk onderdeel van je zielsgroei om te leren afhankelijk te zijn van anderen.

Mediteer op en schrijf over je gevoelens van verraad en teleurstelling die je de afgelopen zeven jaar hebt gehad. Dat kan een romantische kwestie zijn of misschien zelfs een financiële.

Door je hart te reinigen zul je open staan voor toekomstige situaties die gezonder zijn en je aandacht en loyaliteit waard zijn.

Sterrenbeeld Boogschutter

Beste Boogschutter, wees geduldig als je je gefrustreerd voelt in een relatie. Door de retrograde invloed van Venus in je teken kun je verwarrende romantische (of financiële) situaties ervaren.

Het is je niet helemaal duidelijk wat zich nu afspeelt of wat gewoon een oude wond openrijt. Mediteer en verken je onderbewustzijn.

Je huidige problemen zijn waarschijnlijk angsten die nog geheeld moeten worden, zodat je de liefde en voorspoed die er nu voor je is kunt aanvaarden!

Sterrenbeeld Steenbok

Beste Steenbok, hoe je op je werk behandeld wordt, is een reflectie van hoe je jezelf behandelt.

Jouw spirituele uitdaging is om zachter voor jezelf te zijn en jezelf te vergeven. Werk niet te hard en las voldoende pauzes in om adem te halen, gezond te eten, yoga te doen en te bewegen.

Als je jezelf met respect en waardigheid behandeld, in plaats van je eigen slavendrijver te zijn, zul je ook op je werk situaties aantrekken die gezonde grenzen en verwachten meebrengen.

Sterrenbeeld Waterman

Beste Waterman, je zit nu in een periode waarin je veel doorbraken ervaart op het gebied van intimiteit, seksualiteit, vertrouwen en emotionele banden.

Je rigoureuze innerlijke werk begint eindelijk vruchten af te werpen en je voelt je steeds meer verbonden, aanvaard en geliefd! Blijf eraan werken om oude angst voor afwijzing en pijnlijke herinneringen los te laten.

Je zult je niet alleen emotioneel lichter voelen, maar ook beter slapen (een uitdaging voor veel Watermannen!).

Er zullen zich ook nieuwe kansen aandienen om geld te verdienen. Geniet van je overvloed!

Sterrenbeeld Vissen

Beste Vissen, als je partner irritaties bij je opwekt, onderzoek dan hoe familiekwesties dieper vertrouwen in de weg kunnen staan.

Het zou ideaal zijn als je met je partner kunt mediteren en open kunt staan voor inzichten die hij/zij heeft over je familie ‘gedoe’ en hoe het je relatie beïnvloedt. (Ben je alleenstaand? Vraag dan een spiritueel gezinde vriend of vriendin om hulp.)

Dit diepe vertrouwen zal jullie band een frisse wind toeblazen, of als je single bent, kunt je een gezonde nieuwe relatie aantrekken.

Lees alles over je sterrenbeeld in de spirituele maandhoroscoop! Of bereken gratis je horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl