Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Zakelijke dienstverlening

De werking van crewmanagement in de binnenvaart

Een baan in de binnenvaart? Wie wil dat nou niet. We hebben allemaal wel eens de droom gehad om in een wit met blauw gestreept matrozenpakje op een groot schip te staan. Meestal is dit niet serieus wat we later willen doen, maar er zijn maar genoeg mensen die dit wel helemaal zien zitten; een baan in de scheepvaart. Met Leviano Crewing komt deze droom misschien wel uit. Zij zijn een werving- en selectiebureau dat doet aan crewmanagement in de binnenvaart. Verschillende werkgevers in de rederij bieden bij hen vacatures aan en deze experts gaan vervolgens op zoek naar de juiste persoon om deze functie in te vullen. Leviano Crewing werkt voor zowel nationale als internationale werkgevers en heeft een groot klantenbestand. Ze bieden vacatures in de verschillende takken van de binnenvaart. Daardoor is het mogelijk om altijd een vacature te vinden die bij u past.

De meest uiteenlopende functies in de binnenvaart

In de binnenvaart zijn er meer functies dan kapitein of matroos. Zo is er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om een functie als dekman te bekleden. Bij Leviano Crewing vindt u ook vacatures voor leerlingen in de scheepvaart of voor binnenvaartschippers. Het gaat vaak om een vaste aanstelling of om aflosklussen. U kunt zelf bepalen wat uw werkschema wordt en daardoor is er veel flexibiliteit geboden bij een functie als schipper. Er is altijd wel een functie die op uw ervaringsniveau en uw wensen aansluit. Maandelijks krijgt dit bedrijf zoveel vacatures binnen van werkgevers, dat u ook niet bang hoeft te zijn dat er tijdelijk niets voor u beschikbaar is. Nota bene reageert deze expert in crewmanagement in de binnenvaart bijna direct zodra uw sollicitatie binnen is gekomen.

Vind een baan in de binnenvaart en solliciteer direct

Lijkt een van de bovenstaande functies u wel wat en wilt u graag solliciteren? Dit kunt u direct onder de vacatures doen bij dit crewmanagement voor in de binnenvaart. Als u vragen heeft of liever persoonlijk contact opneemt met deze experts, vindt u de contactgegevens op hun website.