Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Een weerbaarheidstraining voor iedereen

Een weerbaarheidstraining voor iedereen

Je bent vast wel eens onzeker of gespannen, dit is heel gezond. Ben je dit niet af en toe maar heel vaak? Dan heb je een grote kans dat het je belemmert in je dagelijkse leven of misschien wel in je werk. Of in allebei. Ook bij kinderen die gepest worden kan dit het geval zijn. Misschien heb je geen last van onzekerheden of spanningen, maar wil je leren hoe je mentaal sterk kan zijn. Gedrag, denken en voelen horen namelijk op een lijn te liggen, dan ben je weerbaar. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder.

 

Belangrijk voor iedereen

Voor iedereen is weerbaar worden dus belangrijk of dit nu mentaal of fysiek is. In de kern zijn de behoeften van iedereen namelijk hetzelfde. Deze behoeften zijn vaak ruimte innemen, gehoord worden en je sterk voelen als persoon. Wanneer je kiest voor coaching dan kun je aan deze dingen gaan werken. Je kunt met coaching bestaansrecht ervaren en je sterk genoeg voelen om het leven aan te kunnen.

 

Coaching

De coaching waar we het net over hadden is in de vorm van een actieve workshop. Dit kan een dagdeel zijn en dit kan zowel individueel als met een groep. Een belangrijk onderdeel van de coaching is balans en lichaamsbewustzijn. In deze coaching sessie doe je oefeningen die je sterker maken. Je traint echt je balans, want in je balans sta je sterk. Hoe wordt dit gedaan? Doormiddel van boksen, elementen uit vechtsport en verschillende andere bekende methodieken. Dit alles wordt gedaan in een pakket. Een pakket dat echt werkt.

 

Waarom weerbaarheidstraining

Het team van Boks Coaching https://www.bokscoaching.nl/weerbaarheidstraining/ heeft jarenlange ervaring op het gebied van weerbaarheidstrainingen geven. Ze hebben ervaring met kinderen, jongvolwassene en het bedrijfsleven. Zoals al eerder genoemd: het is voor iedereen. De trainingsmethode is uniek en gaat verder dan alleen boksen. Het gaat over ontwikkelen en reflecteren. Na deze training zul je je sterker voelen. Je krijgt inzichten waar je ook na deze training nog wat mee kan, zodat je verder kunt gaan. Interesse in een training? Kijk dan op https://www.bokscoaching.nl/weerbaarheidstraining/.