Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd laat jou in 1 dag slagen voor het motortheorie examen

Motor rijden, veel mensen vinden het heerlijk. De wind langs je lichaam voelen, de ultieme vrijheid beleven, eenvoudig files passeren en op locaties kunnen komen die je met een auto niet kan bereiken. Motorrijden is echt uniek.

Wil jij motorlessen gaan nemen of ben je al begonnen met lessen? Wat ontzettend gaaf! De instructeur zal jou alle kneepjes van het motorrijden aanleren. Voor het motortheorie gedeelte kan je terecht bij Gelijk Geslaagd. Wij helpen jou op zo’n goede manier dat je met vlag en wimpel in 1 keer zal slagen voor het theoriegedeelte van je motorrijbewijs.

Het motorrijbewijs bestaat net als het autorijbewijs uit twee onderdelen: het praktijkgedeelte en het theoriegedeelte. Voor het praktijkgedeelte neem je lessen bij een rijschool. De instructeur rijdt achter jou, op een motor of in een auto, en via een oortje kan jij de instructeur horen. Die vertelt jou welke kant je op moet en waar je allemaal op moet letten. Wanneer je alles hebt geleerd en goed presteert mag je het praktijkexamen gaan afleggen. Voor het theoriegedeelte moet je alle verkeersregels kennen. Jouw kennis over de verkeersregels wordt getoetst middels een theorie examen. Dit theorie examen wordt afgenomen bij het CBR. Je moet minimaal 44 van de 50 vragen foutloos beantwoord hebben om te slagen en je theorie certificaat te behalen.

Binnen 1 dag voldoende kennis

Voor het theoriegedeelte komen wij dus om de hoek kijken. Het aanleren van de voornamelijk saaie theorie is in je eentje echt niet zo makkelijk. Dagen tot wel weken ben je kwijt aan het blokken boven de dikke boeken. Dit is verleden tijd als je ons inschakelt! Kom meedoen met onze theoriecursus en binnen 1 dagje heb jij de theorie in je hoofd zitten en heb je voldoende kennis om te kunnen slagen voor het examen.

De cursussen die wij aanbieden bij Gelijk Geslaagd zijn: theorie cursus motor, theorie cursus auto en theorie cursus scooter. De auto- en motortheoriecursus zijn eendaagse cursussen, de scootertheoriecursus is een tweedaagse cursus.

Ervaar hoe slim onze cursussen in elkaar zitten en slaag, net als vele andere cursisten die jou al voor gingen, binnen 1 dagje voor het theorie examen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/