Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Onderwijs

Het beste studiekeuzeadvies

Dit artikel is er voor de mensen die het erg lastig vinden om geschikte studie te vinden. Een studie waarin je kwaliteiten goed naar voren komen, een studie die je leuk vindt en ook nog eens goed bij je past. Dit is absoluut geen makkelijke keuze en dit wordt nog wel eens onderschat. Al op zeer jonge leeftijd zal er een keuze gemaakt moeten worden, wanneer je van het VMBO af komt, dan kan het zelfs zo zijn dat je 15 jaar bent en dat is natuurlijk vrij jong. Je zult een keuze moeten maken die belangrijk is voor de rest van je leven. Ga je iets doen dat je tijdens je studie al niet leuk vindt, dan is de kans groot dat je het werk zelf ook niet leuk gaat vinden. Wanneer je het werkveld in gaat, dan ben je hier behoorlijk wat uren te vinden. Werk je fulltime, dan betekent dit dat je minimaal 32 uur in de week werkt, een hoop uren dus! 

Een studie die echt goed bij je past 

Een studie vinden die echt goed bij je past, daar zou je de hulp van een studiekeuzeadvies bedrijf voor in kunnen schakelen. Zij hebben namelijk professionals in dienst die aan de hand van een intakegesprek een plan voor jou maken met verschillende gesprekken. Aan de hand van dit plan kan je beter bepalen welke studie nou eigenlijk goed bij jou past. Een goed voorbeeld van een aanbieder die al veel mensen geholpen heeft is September Advies. Deze aanbieder scoort erg hoog en wordt met een 8,4 beoordeeld en dat zegt genoeg. Studenten die hier het traject hebben gevolgd zijn dus zeker te spreken over deze partij.  

 Mocht jij benieuwd zijn naar wat zij voor jou kunnen betekenen, dan is het zeker aan te raden om eens op de website te kijken. Op de website vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt. Ook zou je ervoor kunnen kiezen om een intakegesprek aan te vragen. Aan de hand van een intaketraject kunnen zij jou precies vertellen wat zij voor jou kunnen doen en dat is natuurlijk top.