Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Kerst op school

Kerst op School

Kerst op school! Hoe leuk klinkt dat? In de tijd waarin we nu leven is niets beter dan de ouderwetse kerstsfeer introduceren op de basisschool, waar dat dan ook in het land mag zijn. Grote Broer zorgt ervoor dat de kinderen met niets anders bezig zijn dan het kerstgevoel krijgen en een gezellige dag beleven. Kinderen willen niets liever dan samen een gezellige tijd beleven, de kersttijden geven hun de kans om dit weer eens te doen.

Grote Broer is een organisatie die actief bezig is met het overbrengen van speciale en bijzondere kennis aan leerlingen op de basisschool door heel het land. Al jarenlang is Grote Broer bezig met kinderen verschillende disciplines leren, van theater tot digitale media. Met een docentenbestand van meer dan 200 docenten en een workshopaanbod met meer dan 50 workshops garandeerd Grote Broer dat er een workshop is voor elke school in Nederland. Nu de kerstdagen er weer aan zitten te komen is het ook tijd voor Grote Broer om hiervoor leuke passende workshops te realiseren, zodat scholen ook daarvan weer gebruik kunnen maken. 

Workshop 3D kerst Pen

Tijdens de workshop 3D Kerst Pen leren de kinderen hoe het is om met een echte 3d-pen te werk te gaan, en dat onder een kerstthema! De leerlingen leren hier wat een 3d-pen is, hoe ze deze moeten gebruiken en wat je hier wel niet allemaal mee kan maken. Een 3d-pen is een pen waarmee je gesmolten filament op een oppervlak kan leggen, wat heel snel hard wordt en je dus alle kanten op kan tekenen. 

De 3d-pen is een lastig apparaat, toch zien we dat de leerlingen de techniek ontzettend snel oppakken. Wel is het belangrijk dat de bij deze workshop een goede workshopdocent zit die precies weet hoe het werkt en waar ze op moeten letten. Gelukkig zet Grote Broer altijd de juiste docent in. 

https://www.grotebroer.com