Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Een onvergetelijke knipbehandeling bij One Kappers

Ervaar jij wel eens een vervelende kappersbeurt of kom jij regelmatig ontevreden thuis van een kappersafspraak? Dan wordt het tijd om snel eens langs te gaan bij One Kappers in Delft. Deze kapsalon pakt haarbehandelingen namelijk fundamenteel anders aan dan de gemiddelde kapper. Even een praatje maken met de klant om vervolgens een eigen plan te trekken, is er bij de dameskapper delft niet bij. De hairdressers van One Kappers besteden namelijk veel tijd aan het opnemen van de wensen en eisen van de klant. Op die manier krijgen de kappers bij One Kappers een beter beeld van de verwachtingen van de klant en weten de klanten waar ze aan toe zijn. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Kom dan gerust langs bij deze kapper delft zonder afspraak of plan een datum in via de website van One Kappers!

Hoe verloopt een knipbeurt bij One Kappers?

Wanneer je aankomt bij de kapsalon van One Kappers in Delft, word je warm ontvangen en bereiden de kappers zich voor op jouw knipbeurt. Vervolgens gaan de hairdressers met jou in gesprek om te achterhalen welke voorkeuren jij hebt en hoe het haar absoluut niet geknipt mag worden. Zodra de kappers een beeld gevormd hebben van jouw ideale kapsel en dit in overeenstemming is met jouw ideeën, kan het haar gewassen worden. Wil jij hier een aanvullende hoofdhuidmassage bijboeken? Dan is dat uiteraard mogelijk! Na deze heerlijk relaxende wasbeurt kan er begonnen worden met het daadwerkelijke knippen. Tussendoor wordt er met jou gekeken of het nog allemaal naar wens verloopt, totdat jij geheel tevreden bent met het eindresultaat.

Maak een afspraak!

Kun jij niet wachten om bij One Kappers langs te komen voor een onvergetelijke afspraak? Aarzel dan niet langer maar kom langs in de salon of maak een afspraak via de website.

https://www.onekappers.nl/