Zelf ontwikkelings onderwijs
Bedrijven

De slipdress

De slipdress komt uit de jaren 90 en is momenteel weer helemaal in de mode. Vroeger werd de slipdress alleen maar in de slaapkamer gedragen. Tegenwoordig is het niet meer dan normaal om het ook buiten de deur te dragen. Hierdoor is het ook weer helemaal in trek, je kunt het namelijk bijna altijd dragen. Zo koop je dus twee stukken voor de prijs van een! Met een leuke paar schoenen en stoere sieraden draag je de slipdress perfect op een festival. Of draag je het liever met een kimono in de slaapkamer?

Jouw favoriete stof

Of je de slipdress buiten de deur gaat dragen of alleen in de slaapkamer is wel belangrijk om van te voren te weten. Hierdoor weet je welke stof je moet gaan kopen. Wil je graag de deur uit met de dress? Dan ga voor satijn. Wil je er eentje waarmee je alleen maar lekker in bed gaat liggen? Dan is zacht katoen het beste om te kiezen. In slipdresses wordt tevens ook vaak kant gebruikt om het een mooi romantisch tintje te geven.

Curves

Met een slipdress komen jouw rondingen er heel mooi uit, dus wees zeker niet bang om deze te laten zien! Ze zijn in alle maten beschikbaar, waardoor die van jou er ook zeker tussen zit. Als je het iets te veel van het goede is om met een slipdress de deur uit te geven kan je ook kiezen voor een mooi jurkje. Hiermee ga je het ook zeker goed doen.

https://www.annavanrode.nl/sexy-lingerie/babydoll-slipdress/