Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

Kies een zonneboiler voor de duurzame verwarming van je woning

Schaf een zonneboiler in combinatie met PVT-panelen aan voor een duurzame verwarming van je woning. HRsolar is gespecialiseerd in nieuwe en duurzame zonnewarmtesystemen voor de verwarming van woonruimtes. Tot het assortiment van deze specialist behoren onder andere diverse typen zonneboilers en innovatieve PVT-panelen van de beste kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden voor de duurzame verwarming van je woning dankzij een duurzame zonneboiler en zie hoeveel jij kunt besparen op je energierekening op jaarbasis.

Bespaar tot wel honderden euro’s op je energierekening

Wil je PVT-panelen en een zonneboiler aanschaffen? Hiervoor ontvang je van de overheid een aantrekkelijke subsidie. De aanschafkosten vallen dus een stuk lager uit dan de richtprijs die deze specialist u geeft via de quick-scan. Daarnaast moet je rekening houden met het hoge rendement dat je opbouwt met een zonneboiler en PVT-panelen. Uit een onafhankelijke test blijkt dat de zonnewarmtesystemen van deze specialist leiden tot het hoogst haalbare rendement.  Hierdoor bespaar jij per jaar, afhankelijk van je woning, je gebruik en je huishouden, tot wel honderden euro’s per jaar.

Vul de quick-scan in

Kies voor een duurzaam alternatief voor de verwarming van je woonruimtes met een zonneboiler. Doe de quick-scan op de website van deze specialist en krijg inzicht in welk zonnewarmtesysteem het beste past bij jouw huishouden en je gemiddelde energieverbruik. Zo is de combinatie van PVT-panelen met een zonneboiler voor veel huishoudens een uitstekende keuze voor de verwarming van woonruimtes.

Bekijk online het assortiment van deze specialist

Wil jij ook honderden euro’s per jaar besparen op je energierekening én bijdragen aan klimaatverbetering door van fossiele grondstoffen over te stappen naar vernieuwende en duurzame zonnewarmtesystemen? Bekijk online het assortiment van deze specialist en vraag een offerte aan voor de verwarming van je woning dankzij PVT-panelen in combinatie met een zonneboiler. Heb je vragen over de zonnewarmtesystemen uit het assortiment? Het gepassioneerde team vertelt jou graag meer over de mogelijkheden.