Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Wanddecoratie voor verschillende woonstijlen

Heb jij nog een vrije plek op de muur en bent al een tijdje naar iets op zoek om op te hangen? Dan zijn er vandaag de dag genoeg mogelijkheden te vinden. Bijvoorbeeld in de webshop van Sweet Living Shop. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel deze blog!

 

Creatieve mengelmoes

Uiteraard heeft iedereen een andere smaak wat zich voor in het interieur weerspiegelt. In de meeste gevallen worden creatieve mensen graag omringt door allerlei vrolijke kleuren en verschillende materialen. Een bonte chaos waar zij zich helemaal thuis voelen. Dit zie je ook terug op de muren. Posters, foto’s, schilderijen, spiegels, klokken en nog veel meer worden simpelweg met elkaar gecombineerd.

 

Strak en chique

Zakelijke mensen houden meer van strakke lijnen en elegante kleuren. Denk hierbij aan een industriële huisstijl of een modern interieur. Hierin zie je vaak zwart, witte en grijze kleursamenstellingen soms in combinatie met één consistente accentkleur. Echter blijven de muren vaak kaal of er wordt enkel en alleen één decoratie element op geplaatst. Bijvoorbeeld een reusachtig groot canvas doek of een prachtige klok.

 

Stoere vintage inrichting

Avontuurlijke mensen houden van spanning en sensatie. Dit zie je veelal ook terug in het interieur. In de laatste tijd hoor je steeds vaker de term ‘eclectisch wonen’ terug. Hiermee wordt het samenvoegen van verschillende elementen bedoeld die in voorgaande stijlperiodes trendy waren. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, structuren en natuurlijk ook kleuren. De accessoires die geïmplementeerd worden zijn uiteenlopend. Oude koperen blikken, vintage koffers van leer die als salontafel dient en een oude wereldkaartposter in een nostalgische stijl. Oud meubilair uit bijvoorbeeld kringloopwinkels zie je ook vaak terug. Is dit iets voor jou? Verdiep je van tevoren in deze ‘nieuwe’ woonstijl.

 

Harmonie en een rustgevende sfeer

Bohemian is nog altijd heel populair en haast niet meer weg te denken uit Nederlandse huizen en woningen. Natuurlijk en duurzaam materiaal zoals rotan, bamboe, linnen en katoen wordt veel gebruikte bij deze populaire inrichtingsstijl. Posters in lichte natuurlijke lijsten zijn een veel gebruikt decoratie element voor aan de muur

 

De keuze ligt bij jou

In feite maakt het ook niet uit waar jouw persoonlijke voorkeur naar uitgaat. Jij moet je namelijk thuis voelen en van jouw inrichting houden. Ook al wil je meerdere stijlen combineren, dan is dit jouw eigen keuze. Wanneer je toch op zoek met naar inspiratie of tips dan kunnen de specialisten van Sweet Living Shop natuurlijk verder helpen met een advies op maat.

 

https://www.sweetlivingshop.nl/