facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Woningen - 06 aug, 2020
by - no comments
Laat een zorgwoning of recreatiewoning bouwen door dit bouwbedrijf

Wanneer u een woning, garage of ander soort gebouw wilt laten bouwen, kunt u het best een specialist inschakelen. Op deze manier weet u zeker dat het eindresultaat precies wordt zoals u dat voor ogen heeft. Blommers Bouwsystemen is zo’n specialist. Ze hebben veel ervaring op dit gebied en bouwen dan ook al jaren de meest uiteenlopende gebouwen. Denk hierbij aan bergingen, aanbouwen, dierenverblijven, tuinhuizen en poolhouses. Ook wanneer u een zorgwoning of recreatiewoning wilt laten bouwen, kunt u bij hen terecht. Ze bieden maatwerkoplossingen aan en stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Een zorgwoning op maat

Een zorgwoning laten bouwen is een goede keuze wanneer u bijvoorbeeld mantelzorger bent en u uw naaste huisvesting wilt geven dichtbij u eigen huis. Op deze manier heeft hij of zij een eigen plek om te wonen, maar bent u wel altijd dichtbij om de nodige zorg te kunnen verlenen. De zorgwoning wordt volledig afgestemd op uw wensen. Zo is het mogelijk om bepaalde aanpassingen te laten maken in het huis. Iemand die zorgbehoevend is, kan bijvoorbeeld niet meer altijd traplopen of zelfstandig uit bed komen. Hier wordt altijd rekening mee gehouden.

Keuze uit diverse soorten recreatiewoningen

Naast een zorgwoning is een recreatiewoning laten bouwen ook een optie. De woning kan geleverd worden in hout, steen en beton. Daarnaast heeft u de keuze uit diverse gevelbekledingen. De woning wordt volledig afgestemd op uw wensen en verwachtingen. De specialisten van Blommers Bouwsystemen bespreken graag de mogelijkheden met u en geven advies.

Vraag een offerte aan of neem contact op

Wilt u een zorgwoning of recreatiewoning laten bouwen door deze professionals? Bekijk dan hun website voor de mogelijkheden. Hier kunt u ook direct een offerte aanvragen voor een overzicht van het kostenplaatje. Wilt u liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Blommers Bouwsystemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.