facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Gezondheid - 04 aug, 2020
by - no comments
Fysiotherapie ZEE in beweging vanuit Hoogland

Bij ‘ZEE in beweging’ behandelen ze een grote variatie aan klachten. Hiervoor gebruiken ze diverse behandelmethoden die bewezen effectief zijn. Het streven van ‘Zee in beweging’ is om meer te betekenen voor hun cliënten. Ze kijken altijd verder dan alleen de symptomen maar gaan samen met u op zoek naar de oorzaak van de klachten. 

De fysiotherapie van ‘ZEE in beweging’ wordt aangeboden in de praktijk in Amersfoort, centraal gelegen tussen de wijken Nieuwland, Kattenbroek, Hoogland en Vathorst.

Geen klachten maar kunt u wel wat hulp gebruiken op weg naar een vitaler leven? Ook dan kunt u terecht bij ZEE in beweging’. Of neem eens een kijkje bij de ZEE-Webshop met allerlei producten en diensten voor fysiek en mentaal welzijn.

Fysiotherapie Hoogland van ‘ZEE in beweging’

In Hoogland kunt u voor fysiotherapie terecht bij ZEE in beweging’. Zij gaan, samen met u, snel gericht aan de slag waarbij u een behandeling op maat krijgt.

Samen met u gaan ze op zoek naar de oorzaak van de klacht en behandelen deze door middel van specifieke behandeltechnieken. Technieken die gebruikt worden zijn onder andere Medical Taping, het Mulligan Concept, Fascia/bindweefseltechnieken, oefentherapie en meer. Naast fysiotherapeutische technieken maken ze ook gebruik van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van topsport. 

Het effectieve stappenplan van fysiotherapie Hoogland

Bij fysiotherapie Hoogland wordt een effectief stappenplan gebruikt om u snel te helpen met u klachten:

Inventarisatie

‘ZEE in beweging’ inventariseert uw hulpvraag en het probleem wordt in kaart gebracht. Dit gebeurt met een vraaggesprek aangevuld met een onderzoek op de behandelbank.

Plan & Uitvoering

Het behandelplan wordt besproken en er wordt begonnen met de behandeling. Bij de behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van fascie- en bindweefseltechnieken, het Mulligan Concept, Medical Taping en oefentherapie.

Evaluatie

Bij de fysio Hoogland Zee in Beweging vindt voor en na elke behandeling een evaluatie plaats. Als het nodig is wordt het behandelplan aangepast.

Continuering

ZEE in beweging‘ is pas tevreden als u dat bent. En natuurlijk als de gestelde doelen zijn behaald. Daarom wordt het behandeltraject afgesloten met een overleg. Hierbij wordt niet alleen teruggekeken, er wordt ook gekeken wat er nodig is om het behaalde resultaat in de toekomst te behouden