Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

LED verlichting werkplaats op maat

Op een werkplek is goede verlichting een vereiste. Om goed te kunnen werken, maar ook voor de veiligheid. Er wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van TL-buizen, maar het is tijd dat hier verandering in komt. Inmiddels zijn er duurzamere manieren om (grote) ruimtes goed te verlichten. LED lampen verbruiken een stuk minder energie en gaan lang mee. De kwaliteit ervan is in de loop van de tijd erg verbeterd en LED verlichting biedt veel mogelijkheden. Voor passende LED verlichting werkplaats bent u aan het juiste adres bij LED Design Holland.

Specialist in werkplek verlichting

LED Design Holland verzorgt passende LED verlichting voor werkruimtes in diverse branches. Verlichting op een kantoor moet aan andere eisen voldoen dan verlichting in een winkel of een restaurantkeuken. Lampen hebben een praktische functie, maar kunnen ook gebruikt worden voor het creëren van een bepaalde sfeer. Dit laatste is voornamelijk van belang in de retail branche. Veiligheid is ook een belangrijk aspect van goede verlichting. Daarom hebben we zelfs voor vochtige of stoffige ruimtes de juiste armaturen. Als LED specialist zijn we dan ook op de hoogte van alle normen die gesteld worden aan werkplek verlichting in verschillende werkruimtes.

Advies, lichtplan en installatie

Wanneer u LED Design Holland inschakelt voor uw werkplaats verlichting, kunt u rekenen op een totaalpakket. We gaan met u in gesprek en komen bij u langs om de situatie te bekijken. We kunnen dan niet alleen bepalen waar de lampen moeten komen, maar ook welke lichtkleur en kleurweergave het beste is. Aan de hand daarvan maken we een lichtplan en uiteindelijk zorgen we natuurlijk dat alles op de juiste manier geïnstalleerd wordt. Bent u overtuigd van de voordelen van LED verlichting? Neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

https://www.leddesignholland.nl/