Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

Hier bent u aan het juiste adres voor de meerjarenonderhoudsplanning

Wilt u een gespecialiseerd bedrijf inschakelen om een meerjarenonderhoudsplanning op te stellen? Dan bent u bij Keurhuis Nederland aan het juiste adres. Dit bedrijf verzorgt keuringen en inspecties naar wens van hun opdrachtgevers en tegen competitieve prijzen. De meerjarenonderhoudsplanning, ook wel afgekort ‘MJOP’ genoemd, behoort dan ook tot hun uitgebreide dienstenpakket. Natuurlijk zorgen zij ervoor dat deze planning alle gegevens bevat die u de komende jaren voor uw pand(en) nodig heeft. Zo weet niet alleen u waar u aan toe bent, maar ook eventueel de personen die uw panden bewonen. Keurhuis Nederland beidt meerjarenonderhoudsplanningen aan aan VvE’s, woningcorporaties, particulieren en voor openbare gebouwen – zoals scholen. Bij iedere opdracht voorzien zij u van uitgebreide informatie en deskundig advies.

Wat houdt de MJOP in?

Voor bijna alle soorten panden worden deze planningen opgesteld, maar in de meeste gevallen voor een VvE. De MJOP dient ervoor om een overzicht te hebben van de onderhoudswerkzaamheden voor de middellange en lange termijn. Dit wil zeggen: voor de komende 10 en 25 jaar. Zo weet u niet alleen wat er moet gebeuren om panden in goede staat te houden, maar ook wat de kosten hiervan (ongeveer) zullen zijn. Vervolgens kan een VvE deze meenemen in het zogenaamde reservefonds, waar de bewoners van appartementen aan meebetalen. Hierdoor is er altijd een budget beschikbaar om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en eventueel onverwacht onderhoud te laten plegen. De meerjarenonderhoudsplanning is dus zeker noodzakelijk, en in sommige gevallen zelfs onvermijdelijk.

Vraag alle inspecties eenvoudig online aan

Naast de MJOP, schakelt u Keurhuis Nederland in voor nog veel meer keuringen en inspecties. Wilt u bijvoorbeeld een opleverkeuring tegen een scherpe prijs laten uitvoeren? Of heeft u een keuring nodig voor de NHG? Dan is dit bedrijf de juiste partner voor u. Niet alleen leveren zij de beste inspecties, maar ook kunt u deze eenvoudig online aanvragen. Zo ontvangt u snel een offerte en weet u direct wat de planning is.

https://www.keurhuisnederland.nl/