Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Zorg

Meer tijd voor je patiënten dankzij Incura

De website van Incura patiënten software is onlangs vernieuwd en ziet er verrassend professioneel en fris uit! De functionaliteiten van dit zorgsoftware pakket staan overzichtelijk op een rij. We sommen de belangrijkste voor je op:

–        veelzijdige agenda;

–        eenvoudig en overzichtelijk dashboard;

–        handige correspondentiemodule;

–        Incura Pro App, de praktische therapeuten app;

–        flexibel zorg-pad;

–        geïntegreerde declaratie en boekhouding;

–        de juiste meetinstrumenten en actuele richtlijnen;

–        educatieve animaties en geïntegreerde koppeling Fytek;

–        kwaliteitstoets en audit;

–        dossiervoering volgens VVOCM Verslaglegging 2018;

–        koppeling met Nivel zorgregistraties eerste lijn;

–        volledig geïntegreerde TOS module;

–        EPD zorgdossier.

Blogs

Op de site zien we een uitgebreide lijst met blogs staan. Daarin komen actuele, zorg-gerelateerde onderwerpen aan bod zoals het activeren van een extra Incura account, de koppeling QDNA PREM en het toevoegen en wijzigen van particuliere tarieven. Erg leuk is het artikel ‘Van net afgestudeerd naar nieuwe praktijkhouder’ over Marloes Rijken. Marloes werkt bij Logopediepraktijk Rotterdam-Zuid. Ze heeft de praktijk overgenomen van de vorige eigenaar. Over Incura zegt Marloes: “Tijdens mijn stages werkte ik met Incura, maar bij de praktijk die ik ging overnemen was dat nog niet het geval. We hebben verschillende pakketten vergeleken en Incura kwam gewoon als beste naar voren. Het scheelt veel tijd in de administratie dankzij de testen die je in kan voeren en de verslagen die je kan genereren in de correspondentie. Het softwarepakket is eigenlijk een van de weinige aanpassingen die zijn gemaakt toen ik praktijkhouder werd.”

EPD kosten

Over EPD kosten die Incura in rekening brengt, is de website duidelijk. Klik je op Informatie en vervolgens op Tarieven, dan verschijnen de twee licentiemodellen van de Incura praktijksoftware. Ze worden gedetailleerd beschreven, inclusief de maandelijkse bedragen. Die vermeldde maandkosten zijn exclusief 21% btw. Zowel bij pakket 1 als pakket 2 geldt een all-in tarief waarbij alle Incura tools zijn inbegrepen. Per jaar kan geswitcht worden van het ene naar het andere model. Het contract met Incura is bij beide licentiepakketten na de eerste 6 maanden maandelijks opzegbaar.

https://www.incura.nl/