facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Bedrijven - 04 jun, 2021
by - no comments
Niet eens met de huidige (toekomstige) coronamaatregelen? Dien een bezwaarschrift corona in!

Ondanks de recente versoepelingen zijn er nog steeds veel mensen die last hebben van de huidige maatregelen die opgelegd zijn door het RIVM en doorgezet worden door de overheid. Vele mensen ervaren van de meeste verplichte basismaatregelen veel overlast. Zoals het gebruik van mondkapjes, 1,5 meter waarborgen, het aantal bezoekers per dag, het thuiswerken en met name het maximumpersonen bij bijzondere gebeurtenissen zoals bij een uitvaart en trouwerij.

Eind juni wordt er verwacht door de overheid dat er meer versoepelingen mogelijk zullen zijn, echter wordt dit niet gegarandeerd. Hierdoor is er veel onzekerheid in de evenementenbranche waardoor komende evenementen nog niet definitief doorgezet kunnen worden. Dit brengt veel (financiële) onzekerheid mee voor deze ondernemers.

Waarom een bezwaarschrift corona indienen?

Je kunt een bezwaarschrift corona indienen tegen de huidige basismaatregelen die ingezet worden voor het bestrijden van het coronavirus. Maar momenteel is de overheid ook bezig met het opstellen van vaccinatiepaspoorten. Veel mensen zien dit paspoort als een eerste stap naar een toekomstige vaccinatieplicht, waardoor er wellicht minder mogelijk zal zijn voor de mensen die niet gevaccineerd zijn. Zoals op vakantie gaan en evenementen bezoeken. De meeste mennen die vinden dit een boycot op de vrijheidskeuze van eenieder.

Er zijn diverse bedrijven die ondersteuning bieden tijdens het indienen van een bezwaarschrift. Naast de ondersteuning staan ze mensen ook bij andere (buiten) gerechtelijke processen bij. Denk hierbij aan een corona claim, aanspannen van een kort geding of zelfs het aanvechten van een corona boete. 

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/bezwaarschrift/