Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Vakantie

De meest schilderachtige en spectaculaire wegen in Wales

Wales is een land dat onder het Verenigd Koninkrijk valt. Het ligt in het westen van Engeland. Als land is Wales prachtig, met bergachtige landschappen en geweldige wegen. Toeristen van over de hele wereld komen speciaal naar het Verenigd Koninkrijk om deze plekken te bezoeken.  Sommige wegen zijn populaire toeristische attracties.

We hebben 4 van dit soort wegen uitgekozen die je zeker zullen boeien. Als je op een luxueuze manier van deze routes wil genieten raden we je aan om een auto te huren. Als je op zoek bent naar een goedkope deal, kijk dan op internet, daar vind je de beste deals. Je vindt aanbiedingen van de grootste autoverhuurbedrijven in Wales en vergelijkt eenvoudig de prijzen ervan. Het zal je helpen om makkelijk een auto te huren. U kunt prijzen vergelijken voor autoverhuur in Wales bij https://www.autoprio.nl/nl-verenigd-koninkrijk-land-wales/ van bedrijven als Europcar, Hertz, Avis, Thrifty, Practical, Goldcar, Green Motion, Alamo, Enterprise, Flizzr, Budget, Sixt, InterRent, Dollar, Arnold Clark, National, Firefly.

Top routes in Wales met het beste uitzicht:

De snelwegen in Wales zijn te herkennen aan de nummers. Het systeem van nummering kan verwarrend zijn dus we noemen in plaats van nummers de locaties waar de wegen langskomen. Dit systeem wordt in Wales ook meer gebruikt dan de nummers. Dit zijn de meest schilderachtige wegen in Wales:

Abergwesyn Road

Deze plek staat ook bekend als Devil’s Staircase vanwege het belachelijk geweldige terrein. Het geeft je een prachtig uitzicht over beekjes, bos en verschillende heidevelden.

–          Hoewel de weg redelijk kort is zal het toch een tijd duren om over de hele weg te rijden omdat de structuur van de weg je dwingt om langzaam te rijden.

–          Dit kan ook positief zijn: je hebt veel meer tijd om te genieten van de schoonheid van deze route.

Black Mountain

De Black Mountain is één van de meest bekende wegen in Wales. Zoals de naam al suggereert loopt deze bergpas over een berg met een donkere bodem.

–          Veel mensen noemen dit de “Top Gear Road” omdat Jeremy Clarkson van Top Gear deze weg gereden heeft.

–          Het feit dat hij deze weg koos bewijst weer hoe prachtig het uitzicht hier is en hoe perfect de weg is.

Snowdon Road

Als je deze weg rond Snowdown neemt (tegen de klok in) kom je verrassende schilderachtige uitzichten tegen. Je ziet prachtige, lange bergen. Ook zijn er een aantal kliffen waar je een gave hike zou kunnen maken, maar doe dit alleen met toestemming.

Weg van Llangollen

Als je de bergen wil doorkruisen en langs prachtige bossen en meren wil komen moet je deze weg tussen Llangollen en Snowdonia nemen. De herfst is het beste seizoen om deze weg te rijden omdat de bladeren aan de bomen prachtig geel en bruin worden, de blaadjes overal liggen en je zult daardoor een esthetiek ervaren waar je naar verlangt.

Laatste gedachten

Als je het VK wil bezoeken moet je Wales echt op je bucket list zetten. Als je een inwoner van het VK bent moet je Wales eens bezoeken als je vrij bent. Neem je gezin mee en breng wat quality time door met elkaar terwijl je over deze prachtige wegen rijdt, herinneringen maakt en de schoonheid van de natuur bewondert. Als je tijd hebt, zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk uithaalt. Je leeft maar één keer.

https://www.autoprio.nl