Zelf ontwikkelings onderwijs
Vakantie

Wellnesshuisje in Nederland

Voel jij je eigenlijk een beetje wel? Zit je lekker in je vel? Of word je horendol van al je verplichtingen? Lijkt het alsof je werkdruk elke dag wat hoger wordt, de kinderen veeleisender en je partner steeds meer gestresst? En beginnen je vrienden te zeuren dat ze al een half jaar geen appje meer van je hebben gehad? Dan heb je overduidelijk behoefte aan wellness.

Voor de meeste mensen in Nederland is Wellness gewoon een ander woord voor “een dagje sauna”. Dat is niet raar, want elke sauna (en thermaalbad) heeft wellness een centrale rol gegeven in het marketingplan. Maar wellness is meer dan alleen een dagje sauna, een sauna is slechts één van de manieren om tot rust te komen.

Wellness draait maar om één ding: goed voor jezelf zorgen. Bijvoorbeeld door een dag het aantal prikkels te beperken. Dat kán een sauna zijn, maar ook een dagje zonder social media. Sommigen bereiken wellness door een dagje op  de bank te hangen met een boek. Maar soms heb je iets meer nodig. Soms heb je het nodig om écht even helemaal te unpluggen. Om even de focus te leggen op wat écht telt: jouw welzijn en dat van je geliefden.

Dan is een een wellnesshuisje echt dé oplossing voor jou. Glampings.com biedt een mooi overzicht van de verschillende wellnesshuisjes in Nederland. Dat zijn fijne huisjes in een rustige omgeving waar jullie je heerlijk kunnen terugtrekken. Bijvoorbeeld een mooi huisje op de Veluwe, of tussen de Twentse landerijen.

Geniet van de rust en je privé wellness-faciliteiten. Want je hebt gewoon zomaar de beschikking over een hottub, zonnedouche of privé sauna.

Kijk ’s nachts vanuit je jacuzzi naar de sterren. Doe waar je zin in hebt en voel hoe de stress bij elke ademhaling je lichaam uitstroomt. Dat is het wonderlijke en heilzame effect dat een wellnesshuisje in Nederland op je kan hebben. Je zult zien dat je jezelf ineens weer een stuk prettiger voelt en dat je er weer stevig tegenaan kan. En wie weet, misschien wordt je partner ook weer een veel prettiger persoon.

Kijk op www.glampings.com voor de beschikbaarheid en boek meteen jouw heerlijke wellness-weekend in een wellnesshuisje in Nederland.