facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Vakantie - 20 feb, 2020
by - no comments
Huurtenten: de perfecte kampeeroplossing

Ben jij dol op het campingleven? Geniet jij er enorm van om lekker voor de tent een drankje te doen, lekker te badmintonnen en ’s avonds de barbecue aan te steken? Ga jij overdag lekker de omgeving verkennen om daarna lekker in het zwembad bij te komen? En vind jij de sfeer ook zo heerlijk op de camping? Dat iedereen gelijkwaardig is en dat je met je buren tips uitwisselt over leuke bezienswaardigheden?

Wij Nederlanders hebben het begrip “gezelligheid” uitgevonden, geen wonder dus dat wij dol zijn op kamperen.

Maar kamperen heeft ook een keerzijde. Je moet namelijk zelf je kamp opslaan. En eigenlijk gaat dat altijd fout. Je ontdekt bijvoorbeeld dat je te weinig haringen hebt meegenomen en moet die ter plekke (enorm overprijsd) kopen. Of de bodem is te rotsig. Of je bent een zak met tentstokken vergeten. En als je dan eindelijk klaar bent en een pilsje wilt genieten, blijkt de koeling nog niet optimaal te werken. Je zucht. Is dit nu vakantie?

Huurtenten maken kamperen comfortabeler

Als je nou geen zin hebt in dat gedoe, boek dan gewoon een huurtent. Huurtenten zijn handig en betaalbaar. De huurtent staat namelijk al helemaal voor je klaar wanneer je aankomt. Het enige wat je zelf hoeft te doen is bepalen wie in welk bed slaapt en waar je je koffer neerzet. Met huurtenten heb je wél het plezier van het echte campingleven, maar niet de sores van het opbouwen en afbreken van je tent. Natuurlijk kun je de hele vakantie gebruik maken van één huurtent, maar je kunt ook meerdere huurtenten boeken op verschillende locaties. Dat maakt een kampeerrondreis een stuk aantrekkelijker!

Huurtenten zijn op veel plekken te vinden. Steeds meer campings besluiten huurtenten aan te bieden. Maar niet elke camping biedt kwaliteit. Op www.glampings.nl staan alleen huurtenten die onderdeel zijn van de beste campings in Europa. Wij hebben alvast het kaf van het koren voor je gescheiden. Daardoor zit je altijd goed, of je nu kiest voor een huurtent in Nederland, Duitsland, Kroatië, Tsjechië of één van de vele andere populaire vakantielanden in Europa.

Bezoek de site en bekijk direct het volledige aanbod aan huurtenten.

https://glampings.nl/