Zelf ontwikkelings onderwijs
Bedrijven

Sim Only vs. prepaid – de grootste voordelen

De meeste mensen hebben waarschijnlijk wel een prepaid telefoon gehad toen ze nog jong waren. Met een prepaid kon je geld op je kaart zetten. Dit kon je vervolgens gebruiken om sms’jes te sturen of om te bellen. Nu zijn er vandaag de dag steeds meer mensen die kiezen voor het flexibele sim only abonnement. Hiermee heb je een maandelijks pakket aan belminuten en MB’s. Wat zijn nu de grootste voordelen die je zal ondervinden wanneer jij de keuze maakt voor een Sim Only abonnement? Om je hier wat meer over te laten zien hebben we de belangrijkste voordelen hieronder voor je uiteengezet. 

Waarom kiezen voor Sim Only? 

Van alle voordelen van Sim only is waarschijnlijk het grootste voordeel een voordeel wat we al even kort hebben benoemd . Dit is het feit dat je op een zeer flexibele manier over een abonnement voor jouw mobiele telefoon beschikt. Dit maakt het mogelijk om sneller op te zeggen als je dit graag wilt. Dit is natuurlijk ook van toepassing voor het wijzigen van je abonnement. Mocht je dus bijvoorbeeld niet echt zo vaak gebruik maken van jouw belminuten dan is het mogelijk om de hoeveelheid aan te passen. Hierdoor zal je altijd weer voorzien zijn van een abonnement wat tenminste echt aansluit bij wat jij prettig vindt. 

Daar komt bij dat een sim only over het algemeen vrij voordelig is. Wanneer je namelijk meer internet of belminuten afsluit krijg je vaak korting over je totale pakket. Deze korting maakt het mogelijk om jouw telefoon op een voordelige manier in gebruik te nemen. Mocht je veel internet gebruiken dan zal je hier met Sim Only niet meer de hoofdprijs voor hoeven te betalen. Dit maakt een Sim Only abonnement zeker een goede optie om te overwegen.