Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

Tijdens speeddaten in Arnhem vind jij wellicht de ware liefde

Woon jij in een fijne woning in Arnhem, heb je het naar je zin op je werk en heb je een gezellige vriendengroep waar je regelmatig gezellige afspraken mee hebt? Ben je al met al dus best tevreden over jouw leven, alleen mis je nog één dingetje: een te gekke partner in jouw leven? Samen met Search4Love kan je die te gekke partner wellicht vinden tijdens een avondje speeddaten in Arnhem!

Speeddaten is leuk, laagdrempelig en gezellig

Speeddaten heeft vele voordelen. Jouw vrienden hoeven geen koppelacties meer te regelen en jij hoeft zelf ook niet op zoek naar een leuke date. Wij regelen bij Search4Love namelijk alle andere vrijgezellen voor jou! Jij hoeft dus alleen je speeddate ticket bij ons te boeken en vervolgens kan je achterover leunen tot jouw speciale avond is aangebroken.

Bij ons zal je minimaal 15 dates hebben tijdens het speeddate event. Allemaal op dezelfde avond.

Is er een vonk overgesprongen tussen jou en een date? Super leuk, wij hopen natuurlijk dat jullie erg gelukkig worden samen! Is er nog geen vonk overgesprongen maar vond je 1 of misschien wel meerdere date(s) erg leuk? Spreek zelf nog eens af met diegene, wie weet komt het gevoel tussen jullie er toch nog. Het kan natuurlijk ook zijn dat je wel leuke mensen hebt ontmoet maar dat er geen extra gevoel bij is. Wij zien regelmatig dat mensen leuke vriendschappen overhouden aan een avondje speeddaten.

Na iedere date vul je een positief ‘ja’ of een negatief ‘nee’ in over die date. Aan het einde van de avond krijg je van ons jouw matches te horen. Je hebt met iemand een match als jullie allebei over jullie date ‘ja’ hebben ingevuld op de speeddate kaart. We sturen je een mailtje met daarin de mailgegevens van jouw match(es). Het is nu aan jou of je nog eens in contact wilt komen met jouw match(es) en wellicht nog een keer, dit keer met zijn tweetjes, op date wilt gaan.

Search4Love is verspreid over het land te vinden

Met ons kan je niet alleen in Arnhem op zoek naar de liefde. Verspreid door het land zijn wij te vinden met onze speeddate avonden. Zo kan je onder andere kiezen voor speeddaten in Eindhoven, speeddaten in Den Haag en speeddaten in Groningen. Kijk voor alle locaties en data op onze site en schrijf je ook snel in om samen met ons jouw partner te vinden.

 

https://www.search4love.nl/