Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Industrie

Informeer hier naar de vele mogelijkheden op het gebied van kunststof lasersnijden

Wilt u kunststof laten lasersnijden door een echte specialist? Zoek dan niet verder en schakel Piant uit Waalwijk in! Dit bedrijf excelleert in kunststofbewerking, waaronder de techniek van kunststof lasersnijden. Door hun uitgebreide expertise op het gebied van vormgeven van vlakke materialen, zit u hier helemaal goed voor de vervaardiging van uw maatwerkproduct. Piant heeft al vele projecten op zijn naam staan voor bedrijven uit onder meer Noord-Brabant, Zuid- en Noord-Holland. Naast kunststoffen, vormen hun specialisten ook andere materialen perfect op maat. Denkt u bijvoorbeeld aan papier, rubber, vilt, hout en leer. Heeft u al een idee hoe uw product vormgegeven moet worden? Of wilt u eerst deskundig en persoonlijk advies ontvangen van specialisten in kunststof lasersnijden? In beide gevallen bent u aan het juiste adres bij dit bedrijf!

Nauwkeurige bewerking met lasersnijden

Bij kunststof lasersnijden wordt gebruikgemaakt van een lichtcirkel die qua diameter bijzonder klein is. Daarbij gaat het niet over millimeters, maar fracties van millimeters. De geconcentreerdheid van de straal zorgt voor een zeer hoge temperatuur. Hierdoor kan de straal worden toegepast om snel en nauwkeurig kunststof en andere materialen te bewerken. Machines innoveren continu, en daarom is er ook steeds meer mogelijk op het gebied van kunststofbewerking. Het zal u dan ook niet verbazen dat er steeds vaker voor lasersnijden gekozen wordt. Tot op de tiende millimeter nauwkeurig kan uw materiaal en product bewerkt worden. Bovendien leveren ze hun producten snel door hun ruime voorraad aan materialen.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Jaarlijks verwerkt Piant maar liefst 85 miljoen producten. Wilt u ook een samenwerking starten met dit bedrijf en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek dan de website van dit bedrijf en informeer bij hun experts door contact met hen op te nemen. Naast lasersnijden, kunt u bij hen ook terecht voor meer informatie over onder andere stansen en graveren.

https://piant.nl/