Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Industrie

Wat is metaal walsen en waar kunt u dit laten uitvoeren?

Wanneer u een productiebedrijf in Zuid-Nederland heeft, heeft u waarschijnlijk wel eens metalen plaatwerk nodig. Dit materiaal wordt namelijk in heel veel producten verwerkt. Het is daarnaast een veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren bewerkt kan worden. Hier zijn echter vaak wel speciale machines voor nodig. Bij Creative Production in Gemert kunt u allerlei soorten metaal en andere materialen laten bewerken. Zo beschikt u altijd over op maat gemaakt materiaal. U kunt hier bijvoorbeeld metaal laten walsen, zodat het op de juiste manier gevormd wordt.

Een speciale techniek

Metaal walsen is een speciale techniek waar ook een speciale machine voor nodig is. Bij deze techniek kan metaal namelijk verbogen worden. Het is hiermee ook mogelijk om druk uit te oefenen, waardoor metalen platen verdund worden tot een gewenste dikte. Bij deze techniek wordt een metalen plaat of profiel door twee rollen gehaald. Deze rollen zullen een bepaalde vorm aanbrengen in het metaal. Het is hierbij bijvoorbeeld mogelijk om een cilinder te creëren van een plaat. Het voordeel van metaal walsen is dat u zelf de diameter van de cilinder kunt bepalen. Zo is het metaal altijd op maat gemaakt voor uw productieproces.

Attentie voor details

Bij dit bedrijf wordt ieder stuk metaal met veel zorg behandeld. Attentie voor details is dan ook erg belangrijk. U kunt dus alle onderdelen in een perfecte kwaliteit verwachten. Alle medewerkers van Creative Production uit Gemert zijn goed opgeleid en beschikken over alle kennis en vaardigheden om metaal te bewerken. Zo krijgt u altijd de juiste onderdelen aangeleverd.

Een project starten

Bij Creative Production kunt u niet alleen losse onderdelen bestellen, maar ook volwaardige producten. Door de verschillende technieken met elkaar te verbinden, kan dit bedrijf ook producten in elkaar zetten. U kunt met uw eigen idee komen en deze specialisten kunnen het voor u uitwerken. Is uw bedrijf gevestigd in Zuid-Nederland? Neem dan snel contact op met dit bedrijf.

https://www.creative-production.nl/