Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Wees ondernemend, maak plezier met uw team en boek leuke groepsactiviteiten

Het is belangrijk dat er op kantoor een gezellige werksfeer heerst. Plan dus een actief bedrijfsuitje waarbij medewerkers elkaar beter leren kennen.  U kunt bijvoorbeeld een namiddag boeken met Leuke groepsactiviteiten bij De Westernboerderij nabij Arnhem. U kunt tijdens dit actief bedrijfsuitje van alles beleven en u en uw team zien elkaar eens in een ander daglicht. Afwisseling staat centraal en het team van de boerderij zorgt ervoor dat uw groep hechter wordt. Zo wordt er tijdens de namiddag aandacht besteed aan samenwerken en communiceren waardoor de groepsgeest hechter wordt. Naast bedrijfsmedewerkers, verwelkomt de boerderij ook graag families of een groep vrienden die een namiddag in Het Wilde Westen willen vertoeven.

Genoeg keuze aan leuke groepsactiviteiten

Op de boerderij nabij Arnhem zijn er genoeg leuke groepsactiviteiten te doen die helemaal in het thema van Het Wilde Westen passen. Iedereen kan zich in de rol verplaatsen als cowboy of indiaan. Kinderachtig? Welnee, dat maakt zo’n actief bedrijfsuitje erg leuk. En welke leuke groepsactiviteiten zijn dat dan hoor ik u denken? Paintballen, persluchtschieten, archery tag en meer van dat soort activiteiten kunt u doen tijdens een teambuildingnamiddag. Alles om u en uw groep even helemaal af te sluiten van de dagelijkse rompslomp die het leven met zich meebrengt. Na zo’n actief bedrijfsuitje kan iedereen weer met vol goede moed en nieuwe energie aan de slag.

Wilt u ook zo’n actief bedrijfsuitje?

Bent u erover uit en kan uw groep wel eens wat plezier gebruiken? Kies dan voor de leuke groepsactiviteiten van De Westernboerderij. Reserveren kan snel en eenvoudig door te bellen of mailen naar de boerderij. Zij zorgen ervoor dat u en uw groep zich een namiddag kunnen ontspannen helemaal weg uit de sleur van het dagelijkse leven. Alle informatie over de activiteiten kunt u terugvinden op de website van de boerderij.