Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Dienstverlening

De hovenier uit Breda zorgt dat uw tuin er prachtig bijligt

Er komt van alles kijken bij het beroep van hovenier. Een echte tuinspecialist kan natuurlijk alle mogelijke bomen, planten en bloemen verzorgen, maar daarnaast weten ze ook alles over het gebruik van steen, bestrating, het leggen van gras en het neerzetten van houtwerk zoals een schutting. Door de uitgebreide ervaring met alle mogelijke facetten van een tuin, kan een professionele hovenier de beste plannen maken voor tuinaanleg en -onderhoud in de regio Breda.

Uw wensen staan centraal

Bij Groenservice de Moeren, het professionele hoveniersbedrijf uit Breda wordt flexibel omgegaan met uw wensen. De vakmensen die bij dit bedrijf werken snappen als geen ander dat een tuin oneindig veel verschillende vormen kan hebben en doelen kan dienen. Daarom wordt er bij tuinaanleg eerst goed geluisterd naar uw idee van een droomtuin. Het is daarbij belangrijk waarvoor de tuin moet dienen. Een tuin die indruk moet maken op de klanten van een bedrijf ziet er namelijk nogal anders uit dan een tuin waarin (klein)kinderen vrij kunnen spelen.

De tuin als visitekaartje

Wanneer klanten, bezoekers, familie, vrienden of zakenrelaties aankomen bij uw huis of pand, dan bepalen de tuin en de buitenkant van het pand de eerste indruk die gevormd wordt. U kunt dus door uw tuin invloed uitoefenen op het gevoel waarmee mensen bij u naar binnen stappen. Daarom is het belangrijk dat uw tuin er goed onderhouden bij ligt en dat het een gevoel afgeeft dat past bij uw bedrijf of huishouden. Als de tuinaanleg goed doordacht wordt, heeft u daar veel voordelen van.

Onderhoud hoort er ook bij

Bij professionele tuinaanleg denkt de hovenier ook na over het onderhoud van de tuin. Er is nogal veel verschil in het benodigde onderhoud van verschillende soorten tuinen. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn op het gebied van uw tuin in regio Breda, neem dan contact op met Groenservice de Moeren om een vrijblijvende offerte op te laten stellen.