Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Onderwijs

Zakelijke taaltrainingen op maat

Werkt u in het internationale bedrijfsleven? Engelse taalvaardigheid is erg belangrijk. Met goede spreek- en schrijfvaardigheden wordt het mogelijk pakkende presentaties te geven en vol zelfvertrouwen te onderhandelen. De opleiding Engels van taalinstituut The Square Mile kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, zo zijn er cursussen zakelijk, financieel en technisch Engels.

Voor zakelijke taaltrainingen in andere talen kunt u ook terecht bij The Square Mile. We noemen Frans, Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. Wereldwijd zijn rond de 250 miljoen mensen de Portugese taal machtig. Zij wonen met name in Portugal (inclusief Madeira en de Azoren) en Brazilië. Andere landen waar de taal wordt gesproken zijn: Angola, Daman en Diu, Equatoriaal-Guinea, Guinee-Bissau, Macao en Kaapverdië, Mozambique, Namibië, Oost-Timor en Sao Tomé en Principe. In Andorra, Goa, Luxemburg, Malakka en Zuid-Afrika zijn kleine groepen mensen die Portugees spreken. Het Portugees is een Indo-Europese taal die zich heeft ontwikkeld vanuit het Italisch, Romaans en Iberisch-Romaans. Het Papiaments is een creoolse taal die is afgeleid van het Portugees. Deze taal wordt gesproken op de Caribische eilanden Aruba, Bonaire en Curaçao. Het woord Papiaments is te vertalen als ‘gepraat’. Het is afkomstig van het Portugese ‘papear’ dat babbelen betekent.

The Square Mile houdt bij alle taalopleidingen rekening met het niveau, de te behalen doelen en het vakgebied / de branche van de deelnemers. In de meeste gevallen is een online training de meest praktische optie waarbij gebruik wordt gemaakt van programma’s als Hangouts, Skype, Webex of Zoom. In de praktijk blijkt een online taalcursus even doeltreffend als een fysieke, klassikale opleiding. Dankzij de inzet van audio & video sharing, interactieve whiteboards en Google Drive wordt er interactief gewerkt. Een taalopleiding kan zowel individueel als in groepsverband gevolgd worden.

Tot slot de voordelen van The Square Mile ten opzichte van andere taalinstituten op een rij:

  • hoogwaardige opleidingen door native speakers;
  • locatieonafhankelijke taaltrainingen;
  • lessen die qua inhoud, niveau, groepsgrootte en planning aangepast kunnen worden;
  • 100% interactie met een persoonlijke taaltrainer.
https://www.thesquaremile.nl/