Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Vervoer en transport

Aanhanger huren

Huur een aanhanger Zelf de verhuizing regelen betekent meer werk, maar het kan ook veel besparen. Het huren van een aanhanger is doorgaans goedkoper dan het huren van een vrachtwagen. Welke trailerleveranciers hebben de meeste voordelen in ons prijsoverzicht en waar moet op gelet worden bij het huren van een trailer?

Regels voor het gewicht van de aanhangwagen Als je alleen een “normaal” rijbewijs B hebt, gelden de volgende regels: Het gewicht van de aanhanger (inclusief lading) mag niet hoger zijn dan 750 kg. Als de aanhanger meer dan 750 kg weegt, mag het totaal van de auto, aanhanger en lading niet meer zijn dan 3.500 kg. Het totale gewicht en de belading van de aanhanger mag het trekvermogen van de auto niet overschrijden. Het trekvermogen staat aangegeven op het kentekenbewijs. Andere condities De last moet tijdens het rijden worden afgedekt. Vraag of u een zwembadafdekking kunt huren. De aanhanger moet een wit kenteken hebben. U kunt bijvoorbeeld bestellen via de kentekenplaat-express.nl of witteplaat.nl. Het gebruik van karton is verboden. Hiervoor kunt u een boete krijgen.

De goedkoopste trailer In de Consumentengids (september 2017) hebben we de prijzen van mobiele bussen en aanhangwagens vergeleken. Het vergelijken van de prijs van een aanhanger is moeilijker dan het vergelijken van de prijs van een rijdende bus. Dit komt doordat de ene aanbieder het trekgewicht gebruikt en de andere aanbieder de content die je verzendt. Soms staat er alleen op of de kar een enkele as is (aanhanger met 1 as en 2 wielen) of een dubbele as of tandemas (met 2 assen en 4 wielen). Is uw aanhanger as beschadigd? Dan is deze aanhanger as te repareren bij Oude Egbrink Aanhangwagens.

https://www.a1aanhangwagens.nl/te-huur/