Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Vervoer en transport

Een betrouwbare partner in palletvervoer en opslag

Er zijn in ons land meerdere bedrijven actief in de branche van koeltransport. Een firma die al jaren (meer dan 45 jaar!) aan de weg timmert is Frigo Group. De drive die Frigo laat zien, heeft alles te maken met haar klanten. Die willen hun gekoelde of diepgevroren producten snel en veilig van A naar B transporteren en huren daarvoor Frigo Group in. De medewerkers zijn zeer ervaren. Ze werken efficiënt en daadkrachtig, met een grote mate van flexibiliteit. Het wagenpark is helemaal up-to-date: duurzaam, innovatief en modern. De chauffeurs werken nauw samen met de planners van Frigo. Alle medewerkers blinken uit in klantvriendelijkheid en enthousiasme.

Soms is het niet mogelijk een lading in één dag te bezorgen. Frigo Group verzorgt daarom voor veel klanten ook de koelopslag. De pallets worden dan tijdelijk opgeslagen in het Frigo vrieshuis in Nieuw-Vennep, vlakbij Amsterdam. Het gaat dan onder meer om aardappelproducten, brood, dadels, haring, kip, vis, vlees en vruchten. Om de goederen vers te houden, is het belangrijk dat ze snel en op de juiste manier worden ingevroren.

Om vers vlees te mogen bewaren, moet aan strenge hygiëne-eisen worden voldaan en zijn de vergunningen K en B nodig. Frigo Group beschikt over deze papieren. Brood, desserts en gebak zijn extra gevoelig voor temperatuurwisselingen. Direct laden en lossen is een must, met andere woorden de koude-keten mag niet onderbroken worden. Producten van kip en ander pluimvee ontvangt Frigo met name uit landen in Azië en Zuid-Amerika. Een en ander komt aan in containers. Vanuit verschillende havens gaan de vrachten direct naar het diepvriesmagazijn. Frigo regelt hierbij de volledige douane afhandeling.

geeft een uitgebreide toelichting op alle werkzaamheden van Frigo. Onder het kopje ‘Over ons’ kunt u lezen hoe Frigo ooit ontstaan is, op welke manieren er duurzaam wordt gewerkt, hoe kwaliteit 100% gegarandeerd wordt en welke vestigingen er zijn. Die locaties sommen we alvast voor u op:

  • Frigo Nieuw Vennep;
  • FGT Geldermalsen;
  • FGT Warehousing;
  • FGL Geldermalsen.

Op de site staan per locatie de telefoonnummers en emailadressen vermeld.

https://www.frigogroup.com/nl/