Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Blaas je relatie nieuw leven in met de volgende tips!

Wanneer je enige tijd samen bent met je partner, kan je soms merken dat je in een sleur geraakt. Veel dagen voelen hetzelfde aan en je hebt het gevoel dat er soms wat meer ergernis in jullie relatie kruipt. Dit wil echter niet zeggen dat het slecht gaat, maar dat jullie louter wat meer effort in elkaar moeten steken. We geven hier dan graag een aantal tips om jullie beiden te helpen om elkaar terug te vinden!

 

1. Doe taakjes samen

Jullie hebben waarschijnlijk een structuur uitgewerkt gedurende jullie relatie wanneer het aankomt op de verschillende taken die gedaan moeten worden binnen jullie huishouden. Zo is er waarschijnlijk één iemand die de afwas doet, iemand anders die naar de winkel gaat en zo voort. Hierdoor leef je wel samen, maar is er weinig samenwerking. Dit moet best veranderen, aangezien dingen samen doen jullie communicatie ook gaat verbeteren en in het algemeen is het leuker om vervelende taakjes met twee te doen!

 

2. Doe regelmatig beroep op een oppas service

Wanneer je kinderen hebt, wordt het vaak extra moeilijk om tijd voor elkaar te maken, aangezien het merendeel van je vrije tijd waarschijnlijk ook samen met je kinderen worden gespendeerd. Hier komt een oppas service een rol spelen, aangezien je zo wat meer tijd kan spenderen met alleen jullie twee. Een oppas service kan je trouwens best één keer om de twee weken inhuren, zodat de moeite die je in elkaar steekt niet verloren gaat.

 

3. Verven elkaar af en toe met kleinigheden

Het is belangrijk om je partner te doen voelen dat hij of zij geliefd is. Dit kan je best doen door hen af en toe te verwennen met een klein cadeautje of een verrassing! Maak bijvoorbeeld een favoriet gerecht, koop bloemen of chocolaatjes en laat je partner genieten van het lief gebaar zonder iets terug te verwachten. Dat is namelijk echte liefde!

https://www.oppasland.nl/oppas/heel-nederland