Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Woning en Tuin

Dakrenovatie

Het zal je maar gebeuren: buiten waait en regent het, maar jij zit lekker binnen aan tafel te eten (of te werken) en ineens sijpelt er water naar binnen. Of nog erger, je dak stort in! Je moet er toch niet aan denken? Het probleem is echter: je ziet het niet aankomen. Want hoeveel weet je nou helemaal van je dak?

Elke lekkage is er een te veel. Daarom is het belangrijk om periodiek preventief onderhoud aan je dak uit te laten voeren. Met goed onderhoud blijft je dak in topconditie en gaat het jaren langer mee. Maar zelfs met een perfect onderhoudsplan is de levensduur van je dak niet onbeperkt. Op gegeven moment moet je aan dakrenovatie gaan denken.

Wanneer is dakrenovatie nodig?

Het is voor de meesten van ons moeilijk te zeggen hoe de conditie van het dak is. Daarom raden we mensen altijd aan om eerst te beginnen met een nulmeting. Een deskundige inspecteur komt het dak controleren op enkele tientallen punten. De bevindingen en conclusies krijgt je in een overzichtelijke rapportage gepresenteerd. In dit rapport leest je precies hoe je dak erbij ligt, wat er in de komende jaren allemaal op je af komt en wanneer een dakrenovatie noodzakelijk is.

Voor dakrenovatie heb je vakmensen nodig

Laat je dakinspectie en dakrenovatie uitvoeren door mensen die verstand van zaken hebben. De dakdekkers van www.roofingservice.nl hebben ruime ervaring met jouw specifieke daktype. Door regelmatige bijscholingen zijn ze helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken.

Gedurende de dakrenovatie zorgen onze vakmensen voor perfecte kwaliteit en dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Tijdens de werkzaamheden voeren we regelmatige controles uit en na afronding van de dakrenovatie ontvang je een garantiecertificaat.

Waarom Roofingservice voor je dakrenovatie?

Met 50 jaar ervaring in het vak en een team vakmensen waar je “u” tegen zegt is Roofing Service de betrouwbare partner die je dakrenovatie tot een goed eind brengt. We werken transparant en service gericht. Bovendien bieden we landelijke dekking. Dus waar in het land je pand ook staat, wij zorgen dat de dakrenovatie perfect wordt uitgevoerd (ja, zelfs op de Waddeneilanden).

Meer weten over dakrenovatie (op maat)?

Wil je meer weten over dakrenovatie, of wil je kijken of we jouw specifieke dak wel aankunnen? Neem dan eens contact met ons op. We geven je graag een persoonlijk en gericht advies, zodat we echt maatwerk kunnen leveren.