Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Onderwijs

De CKVworkshop

De CKVworkshop

Leerlingen op de middelbare school zijn als geen ander bekend met het begrip CKV, wekelijks volgen zij een CKV-les waar ze bezig gaan met hun handen en de theorie achter kunst en cultuur. Veel leerlingen blijken echter weinig plezier te halen uit deze lessen, wat natuurlijk ontzettend zonde is. Als er ergens plezier beleefd moet worden, is het wanneer je bezig bent met kunst en cultuur. Voor veel leerlingen komt het door hoe er door de rest naar CKV gekeken wordt, CKV is onder de leerlingen vaak iets saais, stoms en iets waar je later helemaal niets aan gaat hebben. Niets is natuurlijk minder waar, kennis hebben over de verschillende vlakken onder de CKVparaplu gaat je helpen. Onafhankelijk van waar je later aan de slag gaat. 

De CKVworkshop, georganiseerd door CKVdag, is een workshop die een andere en verse draai geeft aan hoe kinderen kijken naar CKV. Het heeft als doel de leerlingen te activeren, motiveren en ze te inspireren. Tijdens een CKVworkshop wordt er aandacht besteed aan het leren van nieuwe dingen, de uitdaging opzoeken en er misschien ook wel achter komen wat je later wilt gaan doen. Het zal absoluut niet de eerste keer zijn wanneer leerlingen zich dusdanig geinspireerd voelen tijdens een workshop dat ze er uiteindelijk hun carriere in gaan volgen. 

Online workshop

De tijd waar we nu in leven vraagt om een nieuwe aanpak, eentje die ook op afstand werkt. Daarom heeft CKVdag nu de online workshop, bijna elke workshop kan uitgevoerd worden op afstand door een workshopdocent van CKVdag. Deze workshops hebben als inhoud dezelfde stof en dienen nog altijd als motivator en uitdagende factor voor de leerlingen. Na het vele testen durven we te zeggen dat de online workshops dezelfde kwaliteit beloven als een reguliere fysieke workshop. Geinteresseerd? Neem dan eens een kijkje op onze website!

https://www.ckvdag.nl