Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Banen en opleidingen

De instructeurs van deze bhv-cursus in regio Amsterdam weten waar ze het over hebben

Is het uw taak om te regelen dat mensen in uw bedrijf in Amsterdam een bhv-certificaat kunnen behalen? Neem dan eens contact op met het team van ProFhire. Dit bedrijf verzorgt in regio Amsterdam bhv-cursussen en andere opleidingen op het gebied van veiligheid. Het bedrijf is gevestigd in Velserbroek, een plaats dicht bij Haarlem. Als tenminste acht personen in één keer deelnemen, kunt u ook regelen dat de bhv-cursus bij u in Amsterdam wordt gegeven. De cursisten kunnen dan binnen hun eigen bedrijf opgeleid worden, wat betekent dat ze geen extra tijd kwijt zijn aan reizen.

Reken op opleiders met praktijkervaring

Dit bedrijf in Velserbroek biedt allerlei diensten en producten aan die met veiligheid te maken hebben. Het bedrijf is opgericht door Gerard van Gelder, die gebruikmaakt van zijn jarenlange ervaring in de brandweer. Ook de instructeurs die uw bhv-cursus in regio Amsterdam verzorgen, hebben praktische ervaring opgedaan als bijvoorbeeld ambulanceverpleegkundige. Zij hebben een passie voor het onderwerp, die ze op de cursisten overbrengen. Uw bhv-cursus in of nabij Amsterdam is opgezet volgens de richtlijnen van het Nederlandse Instituut voor Bedrijfshulpverlening (NIBHV).

Hoe ziet een cursus eruit?

Bij het bedrijf in Velserbroek kunnen u en uw collega’s in twee dagen een basiscursus bedrijfshulpverlening volgen. De cursus is opgedeeld in de thema’s ‘Eerste hulp en levensreddend handelen’ en ‘Brand en ontruiming’. De kennis van de cursisten wordt getest door middel van schriftelijke tentamens. Wie deze bhv-cursus in regio Amsterdam succesvol afrondt, ontvangt een certificaat dat erkend wordt door het NIBHV. Wanneer ProFhire een bhv-cursus binnen uw bedrijf organiseert, kunnen de inhoud en vorm op uw wensen worden afgestemd. Zo kan de basiscursus bijvoorbeeld over vier dagdelen worden verspreid en kunnen de instructeurs ingaan op onderwerpen die belangrijk zijn in uw bedrijfstak. Dit bedrijf verzorgt ook herhalingscursussen, waarmee u de certificering op peil houdt, en opleidingen voor ploegleiders bhv en coördinatoren bhv.

https://www.profhire.nl/