Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Relatie

Zo plan je je bruiloft

Of je nu ten huwelijk gevraagd bent of dat je zelf je geliefde ten huwelijk hebt gevraagd, er breekt hoe dan ook een hele leuke periode aan voor jullie allebei. Je kunt gaan brainstormen over jullie grote dag en hoe je deze het liefst zou willen gaan vieren. Het plannen en de voorpret van het huwelijk kan al ontzettend leuk zijn. Om alvast een beetje in de stemming te komen, vind je in deze blog verschillende tips bij het plannen van je bruiloft. 

Een tijdsplanning

Een planning maken is heel handig. Plan de dag zoals jij hem het liefst wil. Je hoeft daarbij tegenwoordig niet meer de standaard volgorde aan te houden, zoals dat bij een traditionele trouwerij wel vaak het geval is. Wil je dus je ceremonie bijvoorbeeld pas na je diner laten plaatsvinden, dan kan dat gewoon! Doe wat voor jullie goed voelt.

De locatie

Het kan verleidelijk zijn dat je op je huwelijksdag elk moment op het perfecte plek wil vieren, dus bijvoorbeeld de zaal in dat ene restaurant, en dan de dansvloer bij die bar met het mooie uitzicht. Maar toch is het ook een tip om voor één locatie te gaan voor de gehele dag en dus zo weinig mogelijk te reizen. 

Rust

Het verplaatsen van de ene naar de andere locatie tijdens de grote dag, neemt altijd veel tijdsdruk met zich mee. Daardoor zul je die dag veel bezig zijn met het bijhouden van de tijd en het kijken naar de klok. Voor hetzelfde geld staat er ineens ergens file en komen gasten te laat aan. Dit is iets wat je natuurlijk niet wil, want het is veel meer ontspannen om je nergens druk over te hoeven maken. Je wil hier geen stress over, maar rust. Verdiep je dus goed in de trouwlocaties in Haarlem en maak er een onvergetelijke dag van!