Zelf ontwikkelings onderwijs
Winkelen

Dé online duikshop voor elke duiker

Met alle benodigdheden voor de hobby- en professionele duiker is de duikshop van duikcentrum de Aalscholvers de plek voor jou. Duiken kan niet zonder de juiste benodigdheden. Daarom biedt de winkel en webshop een breed aanbod aan spullen waaronder bijvoorbeeld duikmaskers, droogpakken en vinnen. De medewerkers van Duikcentrum de Aalscholvers zijn zelf allemaal gepassioneerde duikers en helpen je graag met al je vragen bij je aankoop. Daarnaast leveren ze services waaronder het vullen van flessen, droogpakreparatie en de verhuur van vele artikelen.

Geen water is hen te diep

Bij Duikcentrum de Aalscholvers gaan ze erg ver in het adviseren en assisteren van elke aankoop. Omdat het allemaal fanatieke duikers zijn, geven ze graag advies in het beste duikmateriaal voor elk budget en alle persoonlijke wensen. Geen tijd om langs te komen in de winkel? Via de webshop haal je je hart op aan het brede aanbod van duikspullen. Je selecteert simpelweg wat je nodig hebt, rekent gemakkelijk online af en binnen enkele dagen ben je klaar om ermee in het diepe te springen! Wanneer je aankoop toch niet naar wens is, kun je altijd binnen 14 dagen je product retourneren. Op die manier garanderen ze hun hoogstaande service en bereidheid om samen tot de beste oplossing te komen.

Opleiding of workshop volgen?

Naast alle benodigde spullen om je duik tot een succes te brengen biedt Duikcentrum de Aalscholvers ook opleidingen en workshops aan waar je kunt leren duiken of beter kunt worden in specifieke gebieden van de sport. Het enthousiaste instructieteam bestaat uit enkel vrijwilligers die de liefde voor de duiksport delen. Wil je iemand iets cadeau geven, maar weet je niet wat? Ze bieden ook de optie aan om een cadeaubon te kopen, waardoor de ontvanger naar hartenlust zelf iets uit kan kiezen. Bij Duikcentrum de Aalscholvers vind je alles wat je zoekt op gebied van duiksport.