Zelf ontwikkelings onderwijs
Tuin en buitenleven

Koop hier uw pizza oven voor buiten

Bent u op zoek naar een pizza oven voor buiten? Dan bent u bij L&L pizzaovens aan het juiste adres. Deze pizzaovens worden in Portugal met de hand gemaakt. Hierdoor is elke pizzaoven uniek. En dat ziet u terug in de pizza oven voor buiten. De ovens zijn vervaardigd uit vuurvaste stenen en kunnen een temperatuur tot wel 350 graden aan! Gegarandeerd dat u hier heerlijke pizza’s op kunt maken. Vergeet ook niet om de bijhorende accessoires te kopen. Zo weet u zeker dat u met alle gemak verse pizza’s maakt.

Drie tips voor het gebruik van de pizza oven voor buiten

Heeft u een pizza oven voor buiten gekocht? Dan wilt u natuurlijk eerst alles weten over de pizza oven. De eerste tip luidt als volgt: stook de oven voor het eerste gebruik eerst drie keer achter elkaar warm. Maak een klein vuurtje en laat de oven minimaal acht uur afkoelen. Herhaal dit nog twee keer met elke keer een iets groter vuurtje. Zo weet u zeker dat de oven optimaal werkt. Om zo lang mogelijk plezier te houden van de pizza oven voor buiten raadt de specialist u aan om de oven goed te beschermen tegen weersomstandigheden. Koop bijvoorbeeld een bijhorende hoes of zet de oven onder een afdak. De laatste tip: gebruik elke keer schoon en droog hout. Hierdoor minimaliseert u de kans op rookontwikkeling.

Meer dan alleen een pizza oven voor buiten

Naast een pizza oven voor buiten biedt de specialist u veel meer. Denk bijvoorbeeld aan onderstellen, accessoires en tuinsets. Alles om uw tuin sfeervol in te richten. Nodig al uw vrienden en familie uit en organiseer een gezellig etentje. Natuurlijk kunt u ook andere gerechten in de pizza oven voor buiten bereiden. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde groenten of kip. Een heuse ervaring. Gewoon in uw eigen tuin. Ziet u het al voor u? Bestel eenvoudig de oven in de webshop van de specialist.