Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Tweewielers

De plooifiets van Brompton: hoe zit het met de veiligheid?

Als u op een plooifiets van Brompton het verkeer in gaat, bent u dan wel veilig? Veel mensen twijfelen over de veiligheid van een vouwfiets, terwijl zij dit eigenlijk niet doen wanneer zij een reguliere fiets kopen of gebruiken. Dit komt vooral doordat de vouwbaarheid van een plooifiets van Brompton het idee kan geven dat de stevigheid ontbreekt. Niets is minder waar. Een goede vouwfiets, zoals van het merk Brompton, biedt minstens evenveel veiligheid in het verkeer dan een reguliere fiets. Sterker nog, bij de ontwikkeling van deze plooifiets heeft veiligheid bovenaan de prioriteitenlijst gestaan, en dit merkt u. Een ervaren aanbieder, zoals ZwaanBikes, kan u alles vertellen over de veiligheid van deze unieke vouwfiets.

Ervaar optimale veiligheid met de plooifiets van Brompton

U bent verzekerd van een hoge mate van veiligheid wanneer u de weg op gaat met een plooifiets van Brompton. Om veilig te kunnen rijden in het donker, zijn er meerdere verlichtingsmogelijkheden voor de plooifiets van Brompton beschikbaar. U kunt gebruik maken van een naafdynamo of van een accu, afhankelijk van uw wensen. Het model is voorzien van relatief kleine wielen, waardoor de vouwfiets zeer wendbaar is. Moet u snel reageren, dan is dit goed mogelijk. Het frame is van de hoogste kwaliteit, voor een uitzonderlijke kracht en stabiliteit. Tot slot zit u rechtop op deze plooifiets van Brompton. Hierdoor bent u goed zichtbaar en heeft u zelf ook goed overzicht over het verkeer.

Wilt u ook veilig de weg op met een vouwfiets?

De vouwfiets wordt steeds populairder. Logisch. Het wordt drukker op de wegen, zeker in de steden, en juist dan is een vouwfiets ideaal. Daarnaast is het zo dat de plooifiets van Brompton zo compact is, dat u deze overal mee naar binnen komt nemen. Het risico op diefstal wordt daarmee sterk verkleind. Wilt u ook veilig de weg op met een plooifiets van Brompton? Breng dan een bezoek aan de fietsenwinkel van ZwaanBikes in Rotterdam.

https://czwaan.nl/