Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Bedrijven

Een stage lopen in Amsterdam

Volg jij op dit moment een opleiding op een universiteit of misschien wel op een hogeschool en is het binnenkort tijd voor stage? Dat is een spannende tijd, waarin je zelf op zoek moet gaan naar een stageplek. Wanneer je graag een stage Amsterdam wil lopen dan kun je het beste online op zoek gaan. In Amsterdam zijn er namelijk veel stageplekken beschikbaar, ieder half jaar weer. Het maakt daarbij niet uit in welk vakgebied jij stage wil lopen. Wanneer je kiest voor een stage in Amsterdam is er altijd wel een organisatie met een openstaande functie die bij jou past.

 

Zoeken

Als je al een tijdje op zoek bent dan merk je misschien dat veel studenten een stage in Amsterdam willen doen. Dit kun je als vervelend ervaren want de concurrentie is dan ook hoger dan wanneer je ergens anders in het land zou solliciteren. Je kunt je aanmelden voor allerlei alerts, maar je kunt je ook aanmelden voor Fiks. Fiks geeft je updates via je whatsapp. Je ontvangt altijd meerdere vacatures in je whatsapp van het vakgebied waar jij naar op zoek bent. Wanneer je je gaat aanmelden bij Fiks moet je eerst een paar stappen doorlopen. Je geeft bijvoorbeeld als allereerste je persoonlijke voorkeuren aan. Zo weet Fiks altijd welke vacatures bij je passen en kunnen ze gericht alerts aan je sturen. Doordat je de vacatures in je whatsapp krijgt kun je snel solliciteren. Heb je vragen aan Fiks? Dan app je gewoon even terug en je zult zien dat je snel antwoord krijgt. Ideaal dus.

 

Waarom

Waarom je voor Fiks moet kiezen? Fiks weet dat het heel lastig is om een passende stage te vinden want de oprichters hebben dit vroeger zelf ervaren. Vooral een stage Amsterdam en dan vooral in het centrum is lastig. Fiks is daarom ook gestart, zodat ze jou kunnen helpen om makkelijk aan een stage te komen. Doordat de oprichters dus zelf weten hoe lastig het is zoeken ze actief met je mee en heb jij je stage binnen no-time gevonden.

https://fiks.nl/stage/amsterdam/