facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Electronica en Computers - 13 jan, 2020
by - no comments
Digitale archivering van uw hele archief

Aan de hand van digitale archivering kan uw hele archief in digitale vorm omgezet worden. Dat heeft ontzettend veel voordelen voor uw bedrijf. Naast de ruimtebesparing die digitale archivering oplevert, maakt u het archief ook beter toegankelijk. Doordat het niet langer aan een locatie gebonden is, heeft u altijd en overal toegang tot de informatie die u nodig hebt. Dankzij de specialistische software van GMS is uw nieuwe digitale archief gemakkelijk te gebruiken, uitermate goed beveiligd en klaar voor de toekomst.

Wat zijn de voordelen van archiveren op digitale wijze?

Waarom spreekt digitale archivering zo tot de verbeelding? Naarmate de technologie steeds beter wordt, doen we met zijn allen steeds meer op de computer. Papieren archieven verliezen daarmee hun recht van bestaan. Makkelijker is het om het archief in digitale vorm te voeren. Door het huidige archief om te zetten in digitale vorm, heeft u de beschikking over alle informatie die u nodig heeft. Waar en wanneer u maar wilt, kunt u toegang krijgen tot het archief van uw bedrijf. Digitale oplossingen maken het bovendien makkelijker om de juiste informatie te vinden. Op die manier wordt er een grote efficiëntieslag geslagen.

Wat is de werkwijze om documenten op digitale wijze te archiveren?

Digitale archivering is veel meer dan alleen het inscannen van het huidige archief. Allereerst wordt er een inventarisering gemaakt van uw archief. Waar bestaat het uit, welke vorm heeft de informatie en hoe kan die het beste worden ingedeeld? Vervolgens wordt uw archief met behulp van speciale apparatuur en software in digitale vorm omgezet. Dit proces gebeurt uiterst zorgvuldig, zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden. Vervolgens wordt het nieuwe digitale archief opgezet. Daarbij wordt betrouwbare en veilige software gebruikt die bovendien gebruiksvriendelijk is voor u en uw medewerkers. Uw nieuwe digitale archief is binnen de kortste keren klaar voor gebruik.

https://gmsnl.com/