facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Verbouwen - 02 apr, 2021
by - no comments
Drainage mortel bestellen voor een goede, stevige ondergrond

Het straatwerk van uw tuin heeft eens in de zoveel tijd aandacht nodig, doordat het langzaamaan steeds verzakt. Soms wilt u het om deze reden op laten hogen of grijpt u deze kans om het te vervangen, om uw tuin een grote update te geven. In beide gevallen en vele andere situaties is het verstandig om bij deze werkzaamheden een laag drainage mortel tussen het zandbed en straatwerk aan te brengen, als deze er nog niet is. Dit is namelijk een stevige, waterdoorlatende laag. De mortel zorgt ervoor dat uw straatwerk er langer mooi bij blijft liggen en voorkomt wateroverlast en het kapotvriezen van de straatstenen in de winter. Regenwater loopt namelijk gemakkelijk weg, dankzij de waterdoorlatendheid van de mortel.

Kies voor een kwalitatieve mix van cement en fijne split

Drainage mortel wordt gemaakt van cement en fijne split. Het is veelzijdig inzetbaar, waardoor u het voor diverse projecten buiten kunt gebruiken. Een onderlaag voor straatwerk is dus slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden die u met deze mortelsoort heeft. Zeker wanneer u kiest voor de mortel van Multi Mortel Brabant. Deze specialist levert al jaren diverse mortelproducten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast levert het bedrijf goede service. U kunt er namelijk exact de hoeveelheid mortel afnemen die u nodig heeft. Dit kan al vanaf 100 liter, waardoor u voor zowel kleine als grote projecten genoeg mortel kan afnemen. Als u 250 liter of meer bestelt, is het zelfs mogelijk om de mortel op locatie te laten bezorgen. Dat is pas zorgeloos mortelproducten bestellen!

Informeer naar de mogelijkheden bij deze specialist

Wilt u drainage mortel of een van de mortelproducten van Multi Mortel Brabant bestellen? Bekijk dan de website van het bedrijf voor meer informatie. Hier vindt u ook een online bestelformulier, zodat u eenvoudig en snel de gewenste hoeveelheid mortel kunt bestellen. Heeft u alsnog vragen of wilt u advies bij het maken van uw keuze? Dan staan de experts van dit bedrijf graag voor u klaar wanneer u contact met hen opneemt. Ook de contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.

https://www.multimortelbrabant.nl/