Zelf ontwikkelings onderwijs
Dienstverlening

Een glazen vloerluik op maat bestelt u bij Linfi

Modieus en functioneel

Voor een modern interieur denken veel mensen al aan het doorbreken van zoveel mogelijk ruimtes en het storten van een gietvloer, maar heeft u ook al eens gedacht aan een glazen vloerluik op maat? Hiermee weet u zeker dat u nog steeds de benedenverdieping kunt scheiden van de bovenverdieping, maar toch creëert u direct een gevoel van veel verbondenheid. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw wijnkelder met een selectie mooie wijnen toonbaar te maken. Door het maatwerk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos en zijn er ook voor uw interieur voldoende mogelijkheden.

Profiteert van elektrische bediening met de vloerluiken van Linfi

Naast dat de ontwerpers van Linfi een unieke en mooie stijl centraal stellen, staat ook gemak erg hoog in het vaandel. Daarom zijn alle vloerluiken elektrisch te bedienen, maar in het geval de stroom uitvalt kunt u het vloerluik altijd nog handmatig bedienen. Het vloerluik wordt mooi verzonken in de vloer, zodat u zicht niet stoot aan een scherpe rand.

Geniet van een prachtige omlijsting van rvs

Kiest u voor een glazen vloerluik van Linfi, dan gaat uw voorkeur uit naar een strak en verzorgd interieur. Daarom wordt ieder vloerluik afgewerkt met een prachtige omlijsting van rvs. Oftewel, een oogstrelend design waar u vele jaren van kunt gaan genieten. Bent u benieuwd geraakt naar alle mogelijkheden die er zijn, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met een van de medewerkers van Linfi.