Zelf ontwikkelings onderwijs
Gezondheid

Op zoek naar een chiropractor Nijmegen?

De chiropractor Nijmegen kan verschillende chronische klachten voor u verhelpen. Een van de meest voorkomende klachten waar de specialisten van Chiropractie Bennekom mee aan de slag gaan, is migraine. En dat is niet voor niets, want gemiddeld één op de tien Nederlanders krijgt te maken met deze zware vorm van hoofdpijn.

Van spanningshoofdpijn tot aan een zware hoofdpijn waar u het liefste de hele dag voor in een donkere ruimte blijft, het team van Chiropractie Bennekom beschikt over een ruime kennis en ervaring om iedere vorm van hoofdpijn te verhelpen.

Behandeling van rugpijn bij de chiropractor Nijmegen 

Naast migraine, is rugpijn ook een veelvoorkomende klacht die bij de chiropractor Nijmegen behandeld wordt. Voorbeelden van oorzaken van uw rugpijn kunnen langdurig dezelfde houding, veel repetitieve bewegingen, stress, vermoeidheid, ziekte en hormonale veranderingen. De chiropractor van Chiropractie Bennekom kan u alles vertellen over deze oorzaken en gaat graag samen met u op zoek naar de oorzaak van uw pijn aan de rug. Zo weet u zeker dat u een behandelplan op maat kunt verwachten.

Kom van dinsdag tot en met vrijdag 

De chiropractor Nijmegen doet er graag alles aan om uw klachten snel en goed te verhelpen. Daarom bent u van dinsdag tot en met vrijdag van harte welkom bij Chiropractie Bennekom. Plan van tevoren een eerste consult in, zodat de chiropractor uitgebreid met u uw klachten door kan nemen. De openingstijden per dag kunt u bekijken op de website van Chiropractie Bennekom.